40 Yıldan beri süren, son yıllarda can boğmaya başlayan başlayan “ambargo”, ardından “Süleymani” ve şimdi de “Muhsin FAHRİZADE”suikastini görünce, aklıma “Sarı öküz” hikayesi geldi. 

              Sarı öküz hikayesini bilmeyenimiz yoktur. Bir kez daha hatırlayalım: 

                 “Otlakların birinde bir öküz sürüsü yaşarmış. Çevredeki aslan sürüsünün de gözü öküzlerdeymiş. 

             Ancak, ÖKÜZLER SALDIRI ANINDA BİR ARAYA GELDİĞİ ZAMAN, ASLANLARIN YAPACAK BİR ŞEYİ KALMAZMIŞ. Bu yüzden küçük hayvanlarla beslenmek zorunda kalan aslanlar, iyi beslenememeye başlayınca bir çare düşünmüşler. Topal aslan, yanına bir iki aslanı da alarak, beyaz bayrak çekmiş ve öküz sürüsüne yanaşmış. 

            Öküzlerin lideri Boz Öküz ve yanındakilere tatlı dille konuşmaya başlamış: 

           ‘Saygıdeğer öküz efendiler. Bugün buraya sizden özür dilemeye geldik. Biliyorum bugüne kadar sizlere zarar verdik. Ama inanın ki, bunların hiçbirini isteyerek yapmadık. Bütün suç hep o Sarı Öküz de. Onun rengi sizinkilerden farklı ve bizim de gözümüzü kamaştırıyor, aklımızı başımızdan alıyor.Biz de barışseverliğimizi unutuyor ve saldırganlaşıyoruz. Sizle bir sorunumuz yok. Verin onu bize, siz kurtulun, yine barış içinde yaşayalım.’demiş. 

            Boz Öküz ve heyeti bu sözler üzerine aralarında tartışmış ve teklifi haklı bularak, Sarı Öküz’ü vermişler aslanlara. Bir tek “Benekli Öküz” karşı çıkmış ama kimseye derdini anlatamamış. 

           Bir süre sonra aslanlar yine aynı yöntemle gelip, bu kez Uzun Kuyruk'u istemişler: ’Gördünüz mü ne kadar barış severiz. Sizi de kararınızdan dolayı kutlarız. Ancak, şu sizin Uzun Kuyruk var ya, kuyruğunu salladıkça nereden baksak görünüyor ve aklımızı başımızdan alıyor. Size saldırmamak için kendimizi zor tutuyoruz. Oysa sizler normal kuyruklusunuz. Verin onu bize, bu konuyu kapatıp, barış içinde yaşamaya devam edelim.’demiş. 

            Boz Öküz ve heyeti, Uzun Kuyruk'u teslim etmiş, yine Benekli Öküz karşı çıkmış. Uzun Kuyruk, aslanların pençesi altında can vermiş. 

           Bu olay sürekli tekrarlanmış, her seferinde farklı bahanelerle. Sonunda öküzler zayıflamış, aslanlar küstahlaşmış. Artık, hiçbir bahane ileri sürmeden, doğrudan müdahale ederek, ‘Verin bize şunu, yoksa karışmayız’ demeye başlamışlar. Birer birer aslanların pençesinde can verirken, Boz Öküz ve birkaç öküz kalmış geride. İçlerinden biri liderlerine, ‘NE OLDU BİZE, NEREDE KAYBETTİK BİZ BU SAVAŞI? OYSA, VAKTİYLE NE KADAR GÜÇLÜYDÜK’ diye sormuş. 

            Boz Öküz, Benekli Öküz''ün sözlerini hatırlayarak, gözleri nemli ‘Biz’ demiş, ‘SARI ÖKÜZ’Ü  VERDİĞİMİZ GÜN KAYBETTİK BU SAVAŞI’ demiş.” 

            Evet dostlar! Biz bu savaşı, Afganistan’ı verdiğimiz gün kaybettik. Belki de bizim “sarı öküzümüz” Afganistan idi! 

            Biz bu savaşı, Irak’ı verdiğimiz gün kaybettik. Bizim “Uzun Kuyruk’umuz” Irak idi, Saddam Hüseyin idi! 

             Biz bu savaşı, Suriye’yi verdiğimiz gün kaybettik. 

             Biz bu savaşı, Libya’yı, M.Kaddafi’yi verdiğimiz gün çoktan kaybetmiştik. 

             Belki de biz bu savaşı, yetmiş küsur yıldır Filistin’i, Gazze’yi, Kudüs’ü ziyonist çıyanın ağzına bıraktığımız gün kaybettik. 

             İlk öküzü verdiğimizden beri kaybediyoruz bu savaşı. D.Türkistan gitti. Arakan, Kırım, Bosna, Yemen, Mısır, Sudan, Somali, Afrika’nın çoğu,otuz yıldır Karabağ onun için gitti. Akdeniz, Ege, Kıbrıs, terör sorunumuz da  Sarı Öküz meselesinin devamı değil mi dostlar. 

              İşgalci, gaspçı, cani, katil, şaki, haydut, eşkıya, bünyemize girmiş kanser uru, Müslüman alemin kalbine saplanmış zehirli hançer "ZİYONİST İZRAİL" ile, dünyanın en büyük ziyonist devlet çetesi, “BÜYÜK ŞEYTAN” ABD yönetimleri, İZRAİL'İN ETRAFINDA, ONU TEHDİT EDECEK, YAYILMACILIĞINA ENGEL OLACAK TEK BİR DEVLET BIRAKMAMA PEŞİNDE.  

Afganistan, Irak, Suriye, Yemen, Libya ve Mısır' da yaşananlar, İKİZ KULELER PIROVAKASYONU hep bu hedefe varmak için. Hepsini, bölgedeki sözde müslüman liderleri yanlarına alarak, onları kullanarak işgal etti, parçaladı ve yerle yeksan ettiler. 

            SIRA İRAN'DA. AMBARGO, SÜLEYMANİ VE FAHRİZADE SUİKASTLERİ  

BUNUN İÇİN. ADIM ADIM İRAN'I YOK ETME PİLANLARI! UYANALKIM ARTIK!  

            Batılı şeytan-iblis kafa, öyle bir kafa ki, nereye işgal operasyonu yapacaksa, birden çok nifak tohumu bulup, bizi O’na ( Irak’a-Saddam’a, Libya’ya-Kaddafi’ye, Suriye’ye-Esed’e, şimdi de İran’a), O’nu bize düşman ediyor ve bize karşı O’nu, O’na karşı bizi yanına alarak, bizi bize kırdırıyor ya da bizimle kırıyor ya da bizi yanına alarak, istediğini, kendi çıkarına olanı yapıyor. Bizi yanına alarak, diğer Müslümanı öldürmeyi, işgali meşrulaştırıyor. 

           NE ZAMAN UYANACAĞIZ? EMPERYALİST VE ZİYONİST KAFANIN AFGANİSTAN, IRAK, SURİYE, YEMEN, LİBYA, ARAKAN, D.TÜRKİSTAN, KIBRIS, BOSNA, KIRIM, BİZDEKİ YILLARDIR SÜREN TERÖR, Kıbrıs, Ege, Akdeniz, FETO VE DARBELER VE DAHA BİRÇOK İHANETLERİ BİZİ UYANDIRMAYA YETMEYECEK Mİ? 

                O Şeytan-İblis BATI-ZİYONİST KAFA; DÜN IRAK'A, SURİYE'YE, LİBYA'YA, Afganistan'a, Yemen'e KARŞI BİZİ, BİNBİR NİFAK TOHUMUNU KULLANARAK YANINA ALDI VE ONLARI YOK ETTİ.  

             Geçmişte de, hiç alakamız olmadığı halde, ABD-KORE savaşında bizi ABD yanına aldı. Şimdi de, yıllardır nakış nakış beyinlere işledikleri mezhep kartını-nifakını kullanarak İran'a hazırlanıyor ve bizi de, Afganistan, Irak, Libya ve Suriye’de olduğu ve yanlarına aldıkları gibi, şimdi de İRAN İŞGALİNDE DE YANLARINA ALMANIN SİNSİ PİLANLARINI YAPIYORLAR. YILLARDAN BERİ BU ALT YAPIYI MEZHEP ÜZERİNDEN YAPTILAR VE DE TUTTU MAALESEF. 

             KENDİ İÇİMİZDE DE IRK FAKTÖRÜNÜ KULLANDILAR, KULLANIYORLAR VE 40 YILDIR SÜREN TERÖR DE BUNU BAŞARDILAR.  

             NE ZAMAN UYANACAĞIZ? 

             Sarı öküz gitti, tüm öküzler gitti. Bir veya iki benekli öküz kaldı! 

             Ziyonist çıyanlar acele ediyor, Trump’a baskı yapıyor, gitmeden son öküzü de boğazla diyor. Trump “Bölgeden birini, bir “ÖKÜZ” bulalım ya da suikastlerle kışkırtalım, o saldırsın, sonra çullanalım, sahte pırovakasyonlarla halledelim” diyor. 

             Kurbanlık koyunlar gibi, kafamız kesileceğini bildiğimiz halde, yiyip içmeye devam mı ediyoruz!? 

             EMPERYALİST VE ZİYONİSTLERİN; REJİMİNE, LİDERİNE, MEZHEP VE MEŞREBİNE BAKMADAN, ÜMMETTEN VE MAZLUM TÜM İNSANLIK ALEMİNDEN, HERHANGİ BİRİNE  KARŞI TECAVÜZÜ, SALDIRISI VE ADALETSİZLİĞİ OLURSA, KAYITSIZ ŞARTSIZ BİZ ONUN YANINDA, SALDIRGANIN KARŞISINDAYIZ, OLMALIYIZ. SADECE İNSAN OLABİLMEMİZ BUNU GEREKTİRİR. MÜSLÜMAN İSEK, FARZ ÜSTÜNE FARZDIR. YETER ARTIK "SARI ÖKÜZ" OLMAK İSTEMİYORZ! Yeter artık uyanalım! Tek tek avlanmadan, kurbanlık koyun gibi sıramızı beklemeden!