Bu sezona büyük umutlarla başladık. Zorlanacağız dediğimiz ligde şampiyonluk fırsatları da üst üste gelmedi de değil hani. Ama sağ olsun bizim çok değerli topçularımız bu fırsatları bir bir geri çevirdi. Kolay dediğimiz 3.lig’den zor çıkarken Zor dediğimiz. Lig’den kolay çıkma fırsatlarını teptik. Sezon başından beri takımda sürekli bir sorun oldu. Ben sıkıntısız bir hafta geçtiğini hatırlamıyorum neredeyse. Artık sezonun sonuna geldik. Takımın morali bozulmasın, şu maçı da bir atlatalım, bunları yazarak takıma zarar vermeyelim diye diye diye bu günlere geldik. Keşke bizim kadar bu futbolcular da düşünseydi Sakarya’yı.. Kimse kusura bakmasın bu takıma harcanan para ile neler yapılırdı neler.. 1.Lig’den Süper Lig’e çıkacak takım kurulurdu. Alt yapıya önem verilip Sakarya’nın seneleri kurtulurdu. Aynı para basketbol takımına harcansaydı bırak Play-Off’u Avrupa kupası alınırdı. Hadi canım diyenler Galatasaray 2 sene önce bu bütçelerle Eurocup’ı aldı. Bu örnekler durumun ciddiyetini anlamamız için gerekli örnekler. Yapılan gereksiz transferler. Şişirilen kadro. Saymakla bitmez.

Bir de oyuncular var tabi. Sürekli sorun çıkartan. Para alamayıp oynamayanlar, sakatlandım diyenler, idmana çıkmayanlar, gereksiz kart görenler, devre arası gidip yeniden gelenler, daha neler neler… O kadar çok var ki söyleyecek şeyler ne benim yazmaya ne sizin okumaya zamanınız yetmez.

Maça gelirsek. Kimse kusura bakmasın ama zaten galibiyet çok zordu.  Bandırma’dan sezon içinde 2 maçta 9 GOL yedik.  Taraftarımızla kazanırız bu sefer belki dedik ama bu da işe yaramadı. Allah yukarda haklarını yiyemem sahada mücadele eden oyucularımız vardı. Pes etmedik.  Ama öyle durumlar da oluyor ki şaşırmamak mümkün değil. Sezonun en kritik maçlarından birisi ve Beykan orta sahada aynı adamı 3-4 kere geçmeye çalışıyor. Batuhan gol atıyor dönüyor tribünlere küfür ediyor. Ferhat çok güzle bir yerden maç izliyor. Keşke görüntüyü verme şansım olsa da Ferhat’ın 85.dakiakda atak yerken adam karşılamak yerine forvetimizin de önünde olduğu pozisyonu herkese göstersem.

Yazık değil mi bu taraftara? Başka nerde oynayacaksınız böyle bir taraftar topluluğuna? Bu taraftar yönetime rest çekti. Mesaj yağmuruna tuttu paralar ödensin diye. Sizin hakkınızı savundu. Siz her fırsatta elinizin tersiyle ittiğiniz şampiyonluk için size inandı, güvendi. Siz bu taraftarı da mı düşünmüyorsunuz? İşini gücünü ailesini bırakıp binlerce kilometre yol geldi. Nazilli’den 3 yerken de Niğde’de şampiyonluğu kaçırırken de ordaydı. Allah aşkına bu maçlarda oynamayacaksanız ne parasından ne ruhundan bahsediyorsunuz. Teknik taktik analize hiç girmiyorum zaten. Bence Engin hocam da girmiyor. Taraftar oyuncu değiştiriyor, taktik değiştiriyor. 70.dakikada 3 değişiklik hakkımız doluyor. 75.dakikada bir sakatlık oldu ödüm koptu 10 kişi devam edeceğiz diye.

Bu kadar şeyden sonra her şeyi düzeltecek yine bu oyuncular ama. Tabi isterlerse… Bandırma’ya gidin ve Pazartesi günü bu taraftara hak ettiği turu getirin. Bu takımı şampiyon yapın. Gerekirse biz yanılırız sözümüzü bile yalarız. Bu şehir ayağa kalksın da, biz her şeye hazırız..