İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GENELGESİ
1 Nisan’da bitirilen ancak koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle açılmayan Zeki Cömert Parkı Aile Çay Bahçesi, İçişleri Bakanlığı tarafından 30 Mayıs Cumartesi yayınlanan genelge kapsamında; 1 Haziran’da hizmet vermeye başladı. Park hizmet vermeye başladığı andan itibaren vatandaşların ilgi odağı oldu.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Salgın tedbirleri kapsamında saat 22.00’a kadar sosyal mesafe, maske ve hijyen kuralları çerçevesinde hizmet vermeye başlayan Zeki Cömert Parkında vakit geçiren vatandaşlar, parkı beğendi. İlk gün ücretsiz olarak ikram edilen çayları keyifle yudumlayan vatandaşlar, parkın yeni halinin Hendek’e çok yakıştığını ifade ederek Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.

AİLE KONSEPTİYLE
Yapılan anket ve halkın beklentileri doğrultusunda projelendirip inşa edilen ve yeni konseptiyle hizmet vermeye başlayan park, şimdiden ailelerin rahatça vakit geçirebileceği yer olarak kendini gösterdi. Modern parkta tüm detaylara yer verilirken, ayrıca park içinde sokak hayvanları için Mama Evi’de bulunuyor.

TÜRKAY İŞLETECEK
 Yeşilin güzelliği, çocuk oyun alanları, oturma grupları, engelli oyun alanları, bebek bakım odası ve kafeterya, açık hava sinema alanıyla Zeki Cömert Parkı kafeteryasının belediye iştiraki olan TÜRKAY tarafından işletileceği açıklandı.

Editör: Haber Merkezi