Yeşilay Sakarya Şubesi, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra başkanlık makamının yeni sahiplerini ziyaret ediyor.

GÜNDEM BAĞIMLILIKLA MÜCADELE
Gerçekleştirilen ziyaretlerde başkanlara, bağımlılıkla mücadelede destek ve ortak çalışma arzusu iletiyor. Yakın zamanda Erenler Belediyesi Başkanı Fevzi Kılıç, Adapazarı Belediyesi Başkanı Mutlu Işıksu ve Pamukova Belediyesi Başkanı İbrahim Güven Övün’ü Yeşilay Yönetim Kurulu, Kadın Komisyonu, Gençlik Komisyonu, Formatör eğitimcileri ve alkol-madde bağımlılığında psikolojik rehabilitasyon hizmeti vermeye başlayan YEDAM personelleriyle ziyaret ederek hayırlı olsun dilekleri iletildi ve Yeşilay’a destek mesajları verildi.

ERENLER KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET
Yeşilay Sakarya Şubesi ilçelerdeki varlığını kaymakamlıklarla yaptığı işbirliği belgeleriyle netleştirerek faaliyetlerini belirliyor ve ilçenin ihtiyacına yönelik talepleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Erenler Kaymakamlığı ile Erenler Kaymakamı Salih Karabulut ve Yeşilay Sakarya Şube Başkanı Fatih Kıcır arasında işbirliği imza töreni düzenlenerek imzalar atıldı, ilçe protokolüne ve katılımcılara Yeşilay tanıtımı yapılarak ilk adım atılmış oldu.

İŞ BİRLİĞİ
Daha önce Pamukova Kaymakamlığı ile Yeşilay Sakarya Şubesi arasında yapılan işbirliği belgesinin imzalanmasından sonra ilk faaliyet olarak Pamukova Kaymakamı Recai Karal, Pamukova İl Emniyet Müdürü Bülent Aral, Yeşilay Sakarya Şubesi Başkanı Fatih Kıcır ve Yeşilay Sakarya Şubesi Gençlik Komisyonu üyelerinin de olduğu birçok gönüllü tarafından esnaflara ziyaret düzenlenmişti. Geçtiğimiz gün Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde liseli öğrencilerden tarafından hazırlanan ve oynanan, bağımlılığın gençlere yol açtığı sorunların ve nedenlerinin irdelendiği tiyatro oyunu izleyicilerden büyük övgü ve alkış aldı. Bağımlılıkla mücadelede interaktif mücadele yöntemi olarak alışık olunan konferansların yerine tiyatro ile gençlere ulaşılması hem ilgi çekmesi hem de aynı yaş grubunun kendi arkadaşlarına zararın boyutlarını anlatması takdirle karşılandı.

Editör: Haber Merkezi