94 Yaşındaki eski muhtar Rasim Koç, belediye’ye dilekçe üstüne dilekçe verdi, “Mahalleme yol yapılmasını göremeyecek miyim?” diye sordu Kaynarca Uğurlu Kıstafan mahallesindeki 1 kilometrelik yol için bir yıl önce Belediye’ye dilekçe veren eski Muhtar Rasim Koç, iki ay sonra Belediye’den yazılı yanıt aldı. 

Belediye ilgili yol talebinin Belediye yol çalışma programına alındığı bildirildiği halde aradan geçen bir yılı aşkın zamanda hiç bir çalışma yapılmadığı için yeni bir dilekçe ile sorunu Belediye Başkanlığına iletin Rasim Koç, “Ancak bu dilekçeme cevap bile alamadım” dedi. 

SON İSTEĞİ MAHALLESİNİN YOLU

94 Yaşında olduğunu belirten Rasim Koç, “Ben bu yolun yapılmasını göremeyecek miyim. Ölmeden önce, kendim için değil, mahallem için 1 kilometrelik yol yapılmasını istemem çok mu. Ben de bu millet ve  devlet için 6 yıl muhtarlık yaptım. Köyümün bütün yollarında emeğim vardır, yolun taşını köylümüzle birlikte dinamit patlatarak çıkarmışlığım var. Ayrıca Nevrin Kıstafan arasındaki yol can tehlikesi taşıyor. Can yanmaması için, bu yolun yapımı gözardı edilmemeli ” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi