BÜYÜK BEĞENİ ALDI
Erenler Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşam Merkezi görkemli törenle açıldı.10 dönümlük alan üzerine kurulu Yaşam Merkezi şehir protokolü ve Vatandaşlardan büyük beğeni aldı.

SPORCULAR GÖSTERİ YAPTI
Sporcularında katıldığı Yaşam Merkezi açılışında tırmanma duvarında Türkiye Dağcılık Federasyonu İl temsilciliği sporcuları tırmanış yaparak vatandaşlara heyecan dolu anlar yaşattı. Yarı olimpik yüzme havuzunda Sakarya Su Sporları ve Atlantis Yüzme Kulübü sporcuları Antrenörlerinin öncülüğünde açılışa katılarak yarı olimpik havuzun keyfini çıkardı.

TAM NOT ALDI
Yaşam Merkezi içerinde yer alan yarı olimpik yüzme havuzu, tırmanma duvarı, sauna, hamam, tuz odası, fitnes salonu, sentetik buz pisti, sguash duvar tenisi alanları ile İl protokolü ve vatandaşlardan tam not aldı.

EN BÜYÜK VE EN KAPSAMLI
Yoğun katılımla gerçekleşen açılış Yaşam Merkezi yüklenici firma Dağdemir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Dağ’ın konuşması ile başladı. Eşraf Dağ; “Bölgenin en büyük ve kapsamlı Yaşam Merkezi’nin yapımını tamamladık. Belediye Başkanı Cavit Öztürk öncülüğünde bölgeye kazandırılan Yaşam Merkezi içerisinde spor eğlence dinlenme gibi birçok aktivite alanı barındırıyor. Emeklerinden dolayı Sayın Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e teşekkür ediyorum tesisin hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

“GÜZEL İŞLERE İMZA ATTIK”
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk; “15 yıllık süreçte Erenler’de güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum. Böylesine büyük ve içerisinde birçok aktivite alanlarını barındıran tesisimizi tamamen öz kaynaklarımız ile yaptık. Yaşam Merkezimizin içerisinde milli sporcularımızın kullanabileceği tırmanma duvarı ve yarı olimpik yüzme havuzu barındırmakta. Hedefimiz vatandaşlarımızın kaliteli sağlıklı sosyal hayat sunarak huzur içerisinde vakit geçirebileceği bir tesis oluşturmaktı şükürler olsun ki bunu da başardık. Yaşam Merkezimiz tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Dualar eşliğinde kurdele kesen il protokolü Erenler Yaşam Merkezi’nin açılışını yaptıktan sonra komplekste bulunan alanları gezdi.

KATILANLAR
Bölgenin en büyük en kapsamlı tesisinin açılışına AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, Erenler İlçe Teşkilatı Yönetimi, AK Parti Sakarya İl Yürütme Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve vatandaşlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi