1996 yılında dünyaya gelen Veysel Mutlu; Bursa'da baba mesleği olan pazarcılık yapmaktayken, tezgahının başında söylediği şarkı ve türküleri sosyal medyaya yüklemiş ve kısa sürede yüklediği bu videolar sayısız beğeni alarak popüler olmuştur. Beyazıt Öztürk'ün de kendisini keşfedip, ardından sunuculuğunu yaptığı Beyaz Show'a konuk olarak çağırmasıyla canlı yayında "Vay Delikanlı Gönlüm Vay" şarkısını seslendirmiştir. Program sırasında ünlü prodüktör ve yapımcı Polat Yağcı'dan kendisine gelen teklifi Beyazıt Öztürk, “Artık keşfedildin ve ünlüsün!” sözleriyle iletmiştir. Polat Yağcı tarafından müzik dünyasına giriş yapacak olan Veysel, mutluluktan Beyazıt Öztürk’ün boynuna sarılmış ve tüm seyircilerin sevinçle gözlerini doldurmuştur.

Aslen Muşlu olan genç yeteneğe olan ilgi hızla artmaya devam etmiştir. YouTube kanalına yüklediği video kısa süre içerisinde milyonlara ulaşmıştır.

Yaptığı bir açıklamada 10 yıldır pazarcılık yaptığını belirterek, “Yaklaşık 5-6 senedir şarkı söylemeye başladım. Şarkı söylemeye başlayınca mandalinayı, portakalı şarkılara almaya başladım. “Mandinalar ne güzel” tarzında bir şeyler yazdım. Pazardaki müşterilerden yaklaşım çok iyi oldu. Ben de daha çok gayret etmeye başladım. Sosyal medyaya video attığım gibi etkileşimlerim birden artmaya başladı. 2 haftalık bir sürede oldu her şey. 3-4 bin takipçim vardı, şimdi 133 bine çıktım. Beni seven insanlar çok” şeklinde konuşmuştur.

İnsanlar tarafından ”mandalinacı” olarak anılan Veysel Mutlu, bundan şikayetçi olmadığını 19 Ocak 2018 tarihinde Poll Production işbirliğinde çıkardığı, ünlü olmasını sağlayan Ahmet Şafak şarkısı “Vay Delikanlı Gönlüm Vay” şarkısına çektiği kliple yeterince belli etmiştir. Bütün şarkılar, albümler Veysel Mutlu Mp3 indir tarafından ücretsiz sunulur.

8 Ağustos 2018 tarihinde söz ve müziği Ali Kınık'a ait olan “Hapis de Yatarım” adlı parçayı yine Poll Production işbirliğinde piyasaya sunmuştur. Youtube veya diğer dijital platformlarda çıkan Yeni mp3 indir müziklere erişmek çok kolay.

2020 yılında ise “Kaldı Yarına”, “Yana Yana”, “Gel” isimli single parçalarıyla isminden hala sıklıkla bahsedilmektedir.

Kaynak: Mp3 indir

Editör: Haber Merkezi