7'den 70'e her çiçeğin dükkanlarında bulunduklarını ifade eden Kansız, 10 yıllık firma olarak doğru adresin Vaw Orginazyon Çiçekçilik Çikolata firması olduğunu belirtti.

GÜL FİYATI 30 TL
Gül fiyatları ile ilgili konuşan Kansız, "Her çeşit çiçeklerimiz bulunuyor. Bütün çiçeklerimiz var, yaz ve kış çiçeği olarak dükkanlarımızda fazlasıyla bulunuyor. Buketlik, orkide, canlı saksı gibi farklı aranjmanlar şeklinde işlemler yapıyoruz. 14 şubat yaklaşıyor. Bu yüzden fiyatlar biraz yükseldi ancak bu bizden kaynakı değil. üretimden ve satıcılardan kaynaklı yüksek bunun dılında döviz ve euro yükseldiği için bizlerde etkilendik. Birkaç ay önce gülün tanesi 10 TL iken 3-4 aydır 30 TL'ye satılıyor. Bizlerde 14 Şubatta 30 TL'den satmayı planlıyoruz" dedi.

10 YILLIK İŞLETME
Firma hakkında bilgi veren işletmeci Kansız, "Biz 10 yıllık bir Firmayız ve çiçek üzerine çalışıyoruz. Türkiye'nin dışında tüm dünyayı da takip ediyoruz. O yüzden yeniliğe açık olduğumuz için müşterilerimiz bizi tercih ediyor. Hepimiz güler yüzlü olduğumuz için müşteri memnuniyeti de bulunuyor. Dükkanımız 2 tane var 2 şube olarak çalışıyoruz. 2012 yılından bu yana hizmetteyiz. Merkez dükkanımız Sakarya Caddesi üzerinde bulunuyor. Bir diğeri ise Serdivan Medar Hastanesi karşısında yer alıyor" diye konuştu.

FİYATLAR AYNI
Her iki dükkanda da fiyatların aynı olduğunun altını çizen Kansız, "Fiyatlarımız diğer piyasaya göre çok uygun. Bizler Adapazarı'ndaki dükkan ucuz, Serdivan'daki pahalı diye fiyatta oynama yapmıyoruz. Tamamen standart ölçülerin dışında işlemler uyguluyoruz. Bütün müşterilerimizi 14 Şubat için bekleriz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi