Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Atatürk Anadolu Lisesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Eyüp Yazıcı’dan okulun genel durumu hakkında bilgiler alan Başkan Toçoğlu, aha sonra öğretmenler odasını ziyaret ederek buradaki öğretmenlere başarılar diledi. Toçoğlu ayrıca 15 Temmuz’da gazi olan ve şu anda Atatürk Anadolu Lisesi’nde Edebiyat Öğretmeni olarak görev yapan İlyas Dirin’e geçmiş olsun dileklerinde iletti.

955 ÖĞRENCİ
Gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkürler eden Okul Müdürü Yazıcı, “Merkezi bir okulda bulunuyoruz ve 955 mevcudumuz var. Öğrencilerimizin Çark Caddesi yönünden çıkış yapması sorunlar oluşturabiliyordu. Bizlerde giriş-çıkış kapılarımızın yönlerini değiştirdik. Bu değişiklikle birlikte vakalarda ciddi oranda azalmalar oldu. Emniyet Müdürlüğümüz de bize bununla ilgili olarak teşekkür etti. Velilerimizde bu durumdan oldukça memnunlar. Ayrıca konferans salonumuzu da yeniledik” dedi.

KÖKLÜ BİR OKUL
Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime önemli katkılar sunduklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza en güzel ortamlarda eğitim görme imkanını sağlamak, bizim en asli görevlerimiz arasında yer alıyor. Atatürk Anadolu Lisesimizde ilimizin en köklü eğitim kurumlarından bir tanesi. Bizler de dün olduğu gibi bugün de eğitime desteğimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

BAŞARI DİLEKLERİ
Okul Müdürü Eyüp Yazıcı ile yaptığı görüşmenin ardından öğretmenler ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, yeni İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin eğitim camiasına hayırlı olmasını dilerken, öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi. Ayrıca Başkan Toçoğlu, 15 Temmuz’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde ayağından vurularak gazi olan ve daha sonra Atatürk Anadolu Lisesi’ne atanan Edebiyat Öğretmeni İlyas Dirin ile de görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretin sonunda Okul Müdürü Eyüp Yazıcı, Başkan Toçoğlu’na günün anısına hediye takdim etti.

Editör: Haber Merkezi