Kahvaltıda buluşan mezunlar 47 yıl sonra birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu. Samimi sohbetlerin kurulduğu buluşmada, mezunları en çok mutlu eden ise kendilerini yalnız bırakmayan öğretmenleri İlhan ve Ahmet Erkent oldu. Öğrencileriyle buluşmanın mutluluğunu yaşayan İlhan ve Ahmet Erkent kahvaltının ilgi odağı oldu.

SOPELİ’YE TEŞEKKÜR

Sopeli Doğal Yaşam Köyü’nü çok beğendiklerini dile getiren mezunlar, üçüncü toplantılarının da aynı yerde yapılmasını istedi. Yönetim kurulu, mezunların isteği üzerine üçüncü toplantının da Sopeli’de yapılması kararı aldı. Tüm mezunlar ve yönetim kurulu üyeleri, kendilerini en güzel şekilde ağırlayan başta Sopeli Doğal Yaşam Köyü sahipleri Sami ve Fikret Şahin olmak üzere tüm personele teşekkür etti.

ÜÇÜNCÜ BULUŞMA MAYIS AYINDA

Bolca fotoğraf çekilerek eski günlerini yad eden mezunlar, yönetim kuruluna bu tür organizasyonların daha sık yapılmasını istediklerini dile getirdi. Yönetim bir sonraki buluşmanın 15 Mayıs 2022 tarihinde yapılacağının sözünü verdi.
Toplantı sonunda Ayten Sarıkaya ve Melih Uyar, tam mezunları Yetkin Sitesi’nde bulunan evlerine davet etti. Sarıkaya ve Uyar’ın davetini geri çevirmeyen mezunlar hep birlikte bahçede çay içti. Ticaret Liseliler bu özel günün gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi