Birlik Vakfı Sakarya Şubesi yeni hizmet binasında faaliyetlerine hız verdi. Prof. Dr Cemalettin Kubat başkanlığında faaliyetlerini yürüten Birlik Vakfı Sakarya Şubesi, 9-25 Ocak tarihleri arasında, seçilmiş 25 Teknoyurt öğrencisinin katıldığı kış kampı eğitimlerini proje yarışmaları ve sertifika töreni ile tamamlandı. Üç grubun katıldığı yarışmada projeler, jüriyi oluşturan Vali Ahmet Hamdi Nayir, Başkan Ekrem Yüce, Prof. Dr. Salih Şimşek ve Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe tarafından titizlikle değerlendirildi.

----


GENİŞ KATILIM
Şube Genel Sekreteri Halil İbrahim Başar'ın koordine ettiği proje değerlendirme ve sertifika törenine Vali Ahmet Hamdi Nayir, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Prof. Dr. Salih Şimşek, Dr. Necmettin Şafak, Prof. Dr Harun Taşkın, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe katıldı. Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğretim üyeleri ve vakfın çok sayıda gönüldaşının da yer aldığı törende, geleceğin teminatı olan gençlere destek verildi. Gençlerimiz birbirinden ilginç projelerini beğenen Vali Ahmet Hamdi Nayir ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, projelerin uygulamaya geçilmesi için destek vereceklerini belirttiler. 

----


GELECEĞİN TEMİNATI GENÇLER
Birlik Vakfı Şube Başkanı Prof. Dr. Cemalettin Kubat, kış kampı hakkında bilgi verirken, “Teknoyurt, öğrencilerin üniversite öğrenimleri dışında kalan ve barınma ihtiyaçlarını da kapsayan sürelerini aktif öğrenme ve gelişim evresine çevirmeyi amaçlayan ülkemizin yenilikçi projelerinden biri. Amacımız geleceğimizin teminatı olan insanımızın inançlı, vatansever, kültürlü, ilmi seviyesi yüksek, çağdaş, bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak ve milletimizin birlik ve huzuru içinde kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmak." dedi. Program sonunda katılımcılara sertifikaları verildi. 

Editör: Haber Merkezi