Sakarya'da müzik sektörüne yaptığı yatırımlarla Sakarya ve Doğu Marmara’nın en büyük müzik mağazası ve atölyesine sahip olan Tekin Müzik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel bir marş besteledi.

Sözleri Tekin Müzik sahibi Mustafa Tekin tarafından yazılan, Bestesi Tekin Müzik Atölyesi sanatçılarından Fatih Şimşek, Düzenleme ve Piyanoda İbrahim Eroğlu, Koro Şefi Mehtap Acar, Bateride Güney Özcan, Gitar ve Bas Orhan Çatak, Video Edit uygulaması Stüdyo Kumsal tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan Marşı yayınlandığı YouTube kanalında büyük beğeni görüyor.

Tekin Müzik Atölyesi hocalarının emeğiyle kayda alınan atölye öğrencilerinden oluşan koronun Tekin Müzik Stüdyolarında seslendirdiği 23 Nisan Marşını tüm çocuklarımıza armağan ettiklerini belirten Mustafa Tekin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimizin gururlandığı çok özel bir gün. Bizlere özgür bir ortamda vatan hediye eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Geleceğimizin parlayan yıldızları çocuklarımızın bayramı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.” dedi.
23 Nisan Marşını seslendiren Tekin Müzik Atölyesi Öğrencileri Korosu: Erdem KILIÇBAY, Elif Nil IŞIK, Malik Ege ÇAĞLAR, Beren KILIÇBAY, Zehra EŞKİN, Mert MERSİNOĞLU, Melis KONAR, Ali Nail ÖZKAPTAN, Nevra UÇARSU, Kerem OĞUZ, Selin KONAR

MARŞIN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK MARŞI

23 Nisan bayramımız
Coşku sevinç hep bir mutluluk
Ellerimiz havalarda ilim irfan yurdumuzda
Egemenlik bizim ruhumuz

Lay lay lay lay
Lay lay lay lay

Bayraklarımız hep göklerde
Umutlarımız yarınlarda
Tüm dünyaya bir emanet
Biz yarınlara sevgiyle
Atamızdan bize hediye

Lay lay lay lay
Lay lay lay lay

Editör: Haber Merkezi