Yaz tatilinizi Ege ya da Akdeniz’in en güzel tatil beldelerinde geçirmeyi düşünüyorsanız en doğru adrestesiniz. Çünkü sizlere muhteşem yazlık kiralık villalardan söz edeceğiz. Bu sayede yaz tatilinizi daha lüks bir ortamda geçirme şansınız da olacak. Bunun için Tatil Villam internet sitesini ziyaret edebilir ve hangi seçeneklerin olduğunu kolaylıkla gözden geçirebilirsiniz. Peki, Ege ve Akdeniz’de kiralık yazlık villada konaklayabileceğiniz en popüler tatil beldeleri hangileri? Sizler için araştırdık, hemen göz atmaya başlayın!

Bodrum

Türkiye’de tatil dendiğinde akla ilk gelen yerlerden biri Bodrum oluyor. Kendine has atmosferi, sahilleri ve muhteşem iklimi ile ön plana çıkan Bodrum villa kiralama işlemlerini de hızlı ve kolay bir şekilde yapabileceğiniz beldeler arasında yer alıyor. Hatta hemen Unutulmaz Tatilin Adresi olan Tatilvillam.com’a tıklarsanız bu beldede sizi ağırlamak için hazır olan villa seçeneklerine göz atabilirsiniz. Balayı için de tercih edebileceğiniz yazlık lüks villalar bu sitede incelenebilir.

Kaş

Deniz manzaralı bir kiralık villada konaklayabilir ve Kaş’ın muhteşem manzaralarının tatil keyfinizi taçlandırmasını sağlayabilirsiniz. Elbette bu beldede de çok sayıda farklı villa seçeneği bulunuyor ve dilediğinizi seçerek rezervasyon işlemini hemen yapabilirsiniz. Zira Tatil Villam internet sitesi üzerinden villaların fotoğraflarına göz atabilir, villalarda hangi özelliklerin bulunduğunu görebilirsiniz. Aynı zamanda denize ya da merkeze olan uzaklığı gibi bilgileri de site üzerinden görme şansınız oluyor. Kaş’ta unutulmaz bir tatil yapmak için acele edin!

Kalkan

En popüler tatil beldeleri dendiğinde sıralamada mutlaka yer alan beldelerden biri de Kalkan’dır. Eğer siz de Antalya villa kiralama işlemlerinizi yapmak isterseniz Tatil Villam internet sitesine uğrayın. Bu site üzerinden lokasyon seçimi yapılabiliyor. Kalkan seçeneğini işaretlemeniz durumunda sadece bu beldede sizi ağırlamak için hazır olan kiralık yazlık villalar listelenecek. Bu sayede seçim yapmanız da kolaylaşacak. Bu arada evcil hayvan kabul eden villa seçeneklerinin de bu internet sitesi üzerinden incelenebildiğini ve rezervasyon işlemlerinin de pratik bir şekilde yapılabildiğini aktaralım.

Fethiye

Pek çok aktivite seçeneği sunuyor olması nedeniyle hareketli bir yaz tatili geçirmek isteyenlerin gözdesi haline gelen Fethiye’de siz de lüks bir villada kalmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Üstelik pek çok tatil beldesi gibi Fethiye’de de ısıtmalı havuzlu villalar mevcut. Balayı villaları, geniş aile grupları için villalar ya da kapalı havuzu bulunan villalar da tercih edilebilir. Hatta muazzam bir deniz manzarasına sahip olan yahut orman kenarına inşa edilmiş ve doğanın ortasında tatil yapmanızı sağlayan villalar bile tercih edilebilir. Kısacası seçenekleriniz o kadar fazla ki, beklentilerinize ya da kriterlerinize uygun bir villa bulmanız son derece kolay olacak. Elbette Türkiye'nin en seçkin yazlıkları sadece Tatilvillam.com'da olduğundan Fethiye’de sizi bekleyen villaları da bu sitede gözden geçirebilirsiniz.

Marmaris

Marmaris yeşil ile mavinin en etkileyici buluşmasına tanıklık edebileceğiniz tatil beldelerinden biridir. Koyları, tertemiz plajları ve kendine hayran bırakan manzaraları ile unutulmaz bir tatil yapmanızı sağlayabilecek olan bu beldede pek çok lüks villa bulunuyor. Aralarında muhafazakar villa seçeneklerinin de olduğunu bilmeyenler için aktaralım. % 100 korunaklı bir yapıya sahip olan, bahçe ile havuz alanı dışarıdan görülmeyen bu villaları da inceleyebilirsiniz. Dilerseniz ısıtmalı havuz ya da çocuk havuzu bulunan villaları da tercih edebilirsiniz. Elbette muhafazakar villa içerisine göz atmak ve fotoğrafları görmek için internetten yardım alabilirsiniz. Hangi siteye uğramanız gerektiğini çok iyi biliyorsunuz!

Dalyan

Popüler tatil beldeleri listemizde Dalyan olmazsa olmazlardan biridir. Her yaz yerli ve yabancı çok sayıda turisti ağırlayan Dalyan’da sakin ve huzurlu bir tatil yapma şansınız bulunuyor. Aynı zamanda su sporları ile zaman geçirebilir ya da en güzel kasabaları gezebilirsiniz. Kısacası Dalyan her beklentiye uygun bir tatil yapılabilecek ender beldelerden biridir. Lüks, deniz manzaralı, doğanın içerisinde, ısıtmalı havuzu bulunan villalara hemen göz atmaya başlayın. Dilerseniz seçiminizi şehir merkezinde bulunan villalardan yana da yapabilirsiniz. Denize son derece yakın mesafede bulunanlar da alternatifleriniz arasında yer alıyor.

Göcek

Doğal güzellikleri sayesinde popülerliğini hiçbir zaman kaybetmeyen Göcek’te hayatınızın en güzel tatilini yapabilirsiniz. Kalabalık aileler ya da arkadaş grupları tarafından da tercih edilebilecek, çok sayıda yatak odası ve yatak bulunan villa seçeneklerine mutlaka göz atın. Tertemiz bir havaya sahip olan, ormana yakın villalar da gönül rahatlığı ile konaklayabileceğiniz yerler arasında mevcut. Göcek’in en güzel koylarını rahatlıkla ziyaret edebileceğiniz yazlık lüks villalar Tatilvillam.com adresinden incelenebilir.

Patara

Patara’da daha önce tatil yapmadıysanız şimdi tam zamanı! Kendine has bir atmosferi bulunan Patara mutlaka görülmesi gereken yerler arasında bulunuyor. Tatilinizi ultra konforlu bir ortamda geçirmek isterseniz hemen rotanızı Tatil Villam internet sitesine çevirin. Elbette kredi kartı ile online rezervasyon yapılabiliyor. Yani dakikalar içerisinde seçenekleri inceleyebilir ve tercihinizi yaparak rezervasyon işleminizi de kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Patara’nın en güzel yerlerinde konumlanmış olan lüks villalarda balayı tatili de yapabileceğiniz unutmayın!

Elbette hem villada konaklayabileceğiniz hem de gönlünüzce bir tatil yapabileceğiniz beldeler sadece sıraladıklarımızdan ibaret değil. Daha fazla sayıda belde seçeneği görmek için Tatilvillam.com adresine uğrayın. Böylelikle 6 taksit imkanı eşliğinde villa kiralama işlemlerini en güvenli şekilde gerçekleştirmiş olacaksınız. Sitede yer alan gelişmiş filtreleme seçenekleri ise hem villa tipleri hem de tatil beldeleri arasından daha kolay seçim yapmanızı sağlıyor. Beklentilerinize uygun bir kiralık yazlık villa bulmak için saatlerce zaman harcamanıza gerek kalmıyor. Dakikalar içerisinde işlemlerinizi yapabilir ve taksit seçeneğinden de faydalanabilirsiniz. Geri kalan zamanı da tatil hazırlıkları için kullanabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi