Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Taraklı Hark ve Tuzla Mahalleleri arasında başlatılan asfalt çalışmaları devam ediyor. 7 kilometrelik uzunluğa sahip güzergahta 8 bin ton asfalt kullanılarak, arter yeni yüzüne kavuşturulacak. Hark Mahalle Muhtarı İsmail Peker ve Tuzla Mahalle Muhtarı Cevdet Toprak, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

YOLLARIMIZ YENİLENİYOR
Hark Mahalle Muhtarı İsmail Peker, “Yollarımız soğuk asfaltla kaplıydı. Yıllardır berbat bir halde olan bozuk yolu kullanıyorduk. Şimdi yollarımız yenileniyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu grup yolumuzu sıcak asfaltla buluşturuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” diye konuştu.

ULAŞIM ARTIK DAHA RAHAT
Yol çalışmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirten Tuzla Mahallesi Muhtarı Cevdet Toprak, “Önceki yol bozuktu ve kötüydü. Yol çalışmalarından sonra mahalle halkımız çok rahatladı ve ulaşım daha güvenli bir hale geldi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na, Taraklı Belediye Başkanımız Tacettin Özkaraman’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yıllar sonra grup yolumuz sıcak asfalt ile buluştu” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi