Taraklı Yerel Kültür Derneği, halk oyunları eğitmeni, araştırmacısı emekli öğretmen Ahmet İşsever ile onuruna düzenlenen yemekte bir araya geldi. Sakarya Üniversitesi Öğretim görevlisi Adem Arı tarafından hazırlanıp sunulan projeksiyon gösterisinde halk oyunları eğitmeni araştırmacısı emekli öğretmen Ahmet İşsever’in her yönüyle hayatı anlatıldı.

KÜLTÜRE KATKI
Sakarya Yerel Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Özgür Aygün de Sakarya’da faaliyet gösteren federasyona bağlı yerel kültür derneklerin tabela derneği olmadıklarını belirterek İşsever’in sadece Geyve Pamukova yöresine değil Sakarya yerel kültürünüze de büyük katkılar sağladığını söyledi

PLAKET
Aygün “Ahmet İşsever’in yaptıklarına baktığımız zaman 7’den 77’ye herkesle her şartta kültürümüzü gelecek nesillere aktarılması amacıyla çok önemli çalışmalar ortaya koymuştur. Kendisini kutluyoruz, tebrik ediyoruz, saygı duyuyoruz” diyerek teşekkür plaketini takdim etti

TEŞEKKÜR
Taraklı Yerel Kültür Deneği Başkanı Feyzi Çakmak Dernek olarak faaliyetlerini büyük gayret içerisinde sürdürdüklerini ifade ederek “Gerek ilçemizde gerekse ilçemiz dışında üyelerimizle birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde sağlık,eğitim,sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bizlere her zaman destek olan üyemiz Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Fahri Kolsuz’a teşekkür ediyoruz” diyerek plaket takdim etti.

KATILANLAR
Sakarya Yerel Kültür Dernekleri Federasyon Başkanı Özgür Aygün, Geyve Yerel Kültür Derneği Başkanı Namık Cihan, Pamukova Yerel Kültür Derneği Başkanı Zeki Özcan, Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tarihçi Adem Arı, Sakin Şehir (Cıttaslow) Dernek Başkanı Şahin Akı ve Dernek yöneticililerinin katıldığı Park Lokantası’ndaki yemekten sonra Hacırıfatlar Konağında program düzenlendi.

Editör: Haber Merkezi