Regl kadınların gündelik yaşamında ergenlik döneminden, menopoz dönemine kadar olan süreçtir. Bu dönemde kadınların haftada 3 ile 5 gün arası kanama devam etmektedir. Kadınların bunun için kullandıkları farklı ürünler vardır. Dünden bugüne dek de bu alanda yaşanan teknolojik gelişmelere istinaden piyasaya sunulan ürünler vardır. Bunlardan bir tanesi de tampon isimli üründür.  Birçok kadın gündelik yaşamda tamponun kullanımı ile istedikleri kıyafetleri çok daha rahat giyebilmektedir. Özellikle denize, havuza girer iken çok daha kolay olabilmektedir.

Bu ürün alanında da kadınların karşısına çok farklı markaların çok değişik türden ürünleri çıkar. Standart olanlar, şiddetli kanama dönemi için olanlar gibi. Bunun yanında farklı miktarlarda satışa sunulmaktadır.

Tampon Seçiminde Bilinmesi Gerekenler

Kişiler tampon seçerken öncelikli olarak kanamanın şiddetine göre tampon büyüklüğünü tercih etmelidir. Bunun yanında bilinen markaların ürünleri tercih etmelidir. Kolay kullanılabilecek, kaliteli olan tamponları alınmalıdır. Özellikle çocuklu, kızlık zarı sorunu olmayan kadınların kullanması önemlidir. Aksi halde kızlık zarının bozulmasına neden olabilmektedir. İlk defa kullanacak olanlar kullanımı kolay olan tamponları tercih etmelidir. https://www.cosmetica.com.tr/tampon/ sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi