Sakarya Doğa Koleji Kurucusu ve SATSO Meclis Üyesi Kenan Taçyıldız ile eğitimci Hacı Murat Taçyıldız, Eskişehir Üniversitesinde görevli Doç. Dr. Ensar Taçyıldız, öğretmenler Gürsel ve Mürsel Taçyıldız’ın anneleri, Doğa Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Murat Taçyıldız’ın babaannesi İsminaz Taçyıldız Korucuk Mezarlığında toprağa verildi.
Yaşlılığa bağlı rahatsızlık sonucu vefat eden İsminaz Taçyıldız için Korucuk TOKİ Numan Yazıcı Camiinde düzenlenen cenazeye iş, siyaset ve eğitim dünyasından kalabalık topluluk katıldı. 
SATSO Başkanı Akgün Altuğ, SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş ve çok sayıda meclis üyesi cenazeye katılarak çalışma arkadaşları Kenan Taçyıldız’ın şahsında aileye başsağlığı ve sabır dileğinde bulundular. Ailenin 5 erkek çocuğunun da eğitimci olması nedeniyle cenazeye eğitim camiasından da katılım çok yüksek oldu. 9 çocuk annesi İsminaz Taçyıldız’ın vefatı nedeniyle taziyeleri kabul eden Taçyıldız Ailesi acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi