MİNİKLER SÖMESTR TATİLİNE EĞLENEREK GİRECEKLER!
Eğitici ve eğlendirici organizasyonları ile her zaman adını duyuran Agora Alışveriş Merkezi çok sevilen Deniz Kızı Ariel’in Maceraları adlı çocuk tiyatrosunu bir kez daha minik ziyaretçileri ile buluşturuyor. Sömestr tatilinin ilk haftası 15.00 ve 18.00 seansları ile  -1.kat etkinlik alanında sahne olacak. Yaklaşık 45 dakika süren tiyatro oyununda Hans Christian Andersen’in en iyi bilinen eserlerinden biri olan ve denizler altında bir şatoda yaşayan küçük Deniz Kızı Ariel’in öyküsünü anlatıyor. Yeryüzünü ve insanları merak eden, onlar gibi olmak isteyen Ariel, Denizler Cadısı’na gitmesini ve güzel sesini ona vermesiyle serüven başlıyor. Peki meraklı ve bir o kadar da temiz Ariel insanların dünyasında mutlu olabilecek, sesine yeniden kavuşabilecek midir? Bunun cevabını Agora Alışveriş Merkezi’nde Agora Çocuk Kulübü’nün yardımsever minikleri ile arayacak.

KARNAVAL TADINDA SÖMESTR
Agora Alışveriş Merkezi, minik ziyaretçilerinin hem zihinsel hem de kişisel açıdan sosyalleşmelerine yardımcı olacak dop dolu aktiviteler ile sömestr tatilinde minik ziyaretçilerini karşılamaya hazır. 22 - 26 Ocak tarihlerinde “Maceracı Çocuklar Arkeolojik Kazıda” etkinliği saat 14.00 - 17.00 arasında -1.kat etkinlik alanında gerçekleşecek. 27-28-29 Ocak tarihlerinde saat 13.00 - 18.00 arasında -1.kat etkinlik alanında “Maceracı Çocuklar Survivor’da” etkinliği, 30 Ocak 2 Şubat tarihleri arasında saat 14.00 - 17.00 arasında -1.kat etkinlik alanında Minik ziyaretçiler Göktürk alfabesini öğrenerek yeni eserler çıkartarak “Meraklı Çocuklar Kil Tablet” yapacaklar. 3-4 Şubat tarihlerinde -1 kat etkinlik alanın da 14.00 - 18.00 saatleri arasında Eski Sokak Oyunları yer alacak.

ÇOCUKLAR AGORA ÇOCUK KULÜBÜ’NDE BULUŞUYOR!
Agora Çocuk Kulübü Atölyeleri 1 kat etkinlik alanında saat 13.00 - 18.00 arasında minikler ile eğlenceli vakit geçirecekler. 06 Ocak Cumartesi Günü Takı Tasarımı(Halhal yapımı), 07 Ocak Pazar Günü Taş Boyama, 13 Ocak Cumartesi Günü Bahar dalı Yapımı, 14 Ocak Pazar Günü Tasarımı, 20 Ocak Cumartesi Kâğıt Atölyesi, 21 Ocak Pazar Günü Keçe Atölyesi, 27 Ocak Cumartesi Günü Arı Maya Şapkası, 28 Ocak Ejderha Yapım atölyesi ile keyifli zaman geçirecekler.

Editör: Haber Merkezi