“Sofra Sanatı” mottosuna sahip Hisar, sofranızdaki güzellik için tasarımlarda bulunuyor. Çeyiz grubu ürünleri, işlevsel tencereler, sofra aksesuarları gibi ürünleri müşterileriyle buluşturan marka, her bir ürüne kendi tarzını katıyor. Birbirinden özel ve işlevsel ürünler ile mutfakta harikalar yaratabilir, misafirlerinizi özel lezzetlerle ağırlayabilirsiniz.

Göz Alıcı Pişirme Ürünleri

Pişirme ürünleri, yemek yapmak için gerekli olan temel ürün gruplarındandır. Düdüklü tencere, çaydanlık, cezve, tencere, kek kalıbı, tava; pişirme ürünleri içerisinde yer alıyor. Çok özel lezzetlerin ortaya çıkmasını sağlayan her bir ürün, https://www.hisar.com.tr/ farkıyla sizlere sunuluyor. Bilindiği üzere pilav gibi çok özel lezzetlerin, pilav tencerelerinde yapılması gerekiyor.

Çelik ve granit olmak üzere iki tür pilav tenceresini tercih edebilirsiniz. Öte yandan işlevsel kek kalıplarıyla lezzetli kekler yapabilirsiniz. Farklı hacimlerde dayanıklı düdüklü tencereler, birçok yemeği kolaylıkla yapmanızı sağlayacaktır. Çelik cezvelerle lezzetli kahveler yapabilir, yemekten sonra köpüklü kahvelerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Pişirme ürünleri içerisinde yer alan çelik çaydanlıklar, kahvaltılarda ya da akşam yemeklerinden sonra çay keyfi yapmanızı sağlayacaktır. Kategoride yer alan ürünlerin her biri, insan sağlığına zararı olmayan ve dayanıklı malzemelerden üretilmiştir.

Sofra Sunumunda Estetik Aksesuarlar

Yemeklerin lezzetleri misafirleri cezbedebilir. Fakat sofra sunumu, görsel bir şölen isteyenlerin dikkatini çekecektir. Hisar, birbirinden incelikli aksesuarları sofra sunumu için sizlere sunuyor. Bu kategoride yer alan ürün grupları;

    · Çay ve Kahve Setleri

    · Tuzluk, Biberlik ve Değirmenlikler

    · Masa Aksesuarları

    · Servis Aksesuarları şeklinde sıralanabilir.

Çay ve Kahve Setleri; çay tabağı, tepsi ve şekerliklerden meydana geliyor. Her bir ürün, çay sofraları için olmazsa olmazlardan. Tuzluk, Biberlik ve Değirmenler, yemekleri lezzet katacak baharatların muhafazasını mümkün kılıyor. Karabiber ve tuz öğütücüleri ile yemeklerinizde çektiğiniz baharatlarla yemeklerinizi tatlandırabilirsiniz.

Peçetelik, şamdan ve mumluk, Masa Aksesuarları içerisinde yer alıyor. Vazo, şamdan, peçetelik gibi ürünlerle sofranızın estetik bir görünüm elde etmesini sağlayabilirsiniz. Servis masası ve servis tenceresi ise Servis Aksesuarları içerisinde yer alıyor. Sofranızda servisleri kolaylaştırmak için dayanıklı ve estetik ürünleri kullanabilirsiniz. Granit tencere seti gibi birçok tencerelere set olarak ulaşabilirsiniz. Hisar, en özel mutfak araç gereçlerini, modern bir dokunuşla üreten bir markadır.

Editör: Haber Merkezi