KALİTELİ HİZMET
Etkinliğe Başhekim Dr. Aysun Atakay, İdari ve Mali İşler Müdürü Murat Koçsoy ile hastane bünyesinde çalışan şirket personeli katıldı. Etkinlikte konuşan Başhekim Atakay, “Sağlık hizmeti sunumunda vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmak ve kaliteli hizmet sunumunu sağlamak adına yaptıkları özverili çalışmalardan ve katkılardan dolayı çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ŞİRKET PERSONELİ
Atakay, “Yıl içerisinde belirli günlerde sağlık hizmeti sunan tüm personele yönelik özel günler bulunmasına rağmen, sağlık hizmet sunumunun temel taşlarından olan şirket personellerine yönelik özel bir gün bulunmamakta. Bizler de yönetim olarak şirket personeli arkadaşlarımızın yoğun çalışma ve emeklerine bir nebze teşekkür edebilmek ve onlara moral vermek adına bu etkinliği tertip ettik” diye konuştu.

PASTA KESİLDİ
Başhekim Atakay şunları söyledi, “Bu etkinliği kendi bünyemizde geleneksel hale getirmek için her yılın ocak ayının 24’ncü günü şirket personeli arkadaşlarımız ile bir araya gelerek bu etkinliği sürdürmeye karar verdik” Etkinlik pasta kesilmesi ile sona ererken, Kaynarca İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde çalışan şirket personeli, bu özel etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek hastane yönetimine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi