Sakaryalı iş insanlarının bir araya gelerek oluşturduğu Ahde Vefa Grubu, Pandemi sürecinde ara verdiği buluşmalarına yeniden başladı. Yeni dönem çalışmalarını görüşmek üzere bir araya gelen Ahde Vefa Grubu, şehrimizdeki yatırımları ile bilinen saygın iş insanı Koç City Yönetim Kurulu Başkanı Mükerrem Koç’u ziyaret etti. Ahde Vefa Grubu üyelerinin, iş insanı Mükerrem Koç’u yaptıkları ziyarette şehirdeki yatırımlar, ekonomi, beklentiler ve yeni dönem çalışmaları üzerine istişare yapıldı.

ORTAK DERDİMİZ ŞEHRİMİZ
Sakarya Ahde Vefa Grubu Başkanı iş insanı Kenan Karaca, “Şimdi ahde vefa zamanı diyerek yola çıktığımız bu yapılanmada çok değerli isimlerimiz yer almaktadır. Her geçen gün büyüyor ve şehrimiz için ortak hareket ediyoruz. Tek bir ortak derdimiz var, şehrimizin ileriye gitmesi, kalkınması ve katkı sağlanması adına neler yapılmasıdır. Bunun yanı sıra dayanışma ve birlikteliğin artması için çaba gösteriyoruz” dedi.

BULUŞMALAR SÜRECEK
Karaca, “Pandemi süreci nedeniyle az da olsa bir araya gelerek istişarelerimizi yapmıştık. Kademeli normalleşme ve 1 Temmuz sonrasındaki dönem için neler yapacağımızı ve yeni yol haritamızı belirlemek için grup üyemiz Mükerrem beyin işyerinde buluştuk. Yeni dönemde grup sohbetlerimizde zaman zaman şehrimizin yöneticilerini, seçilmişlerini, atanmışlarını, eski dönem yöneticilerini, bürokratlarını, iş insanları gibi değerleri isimleri ağırlayarak şehrimiz üzerine konuşmalar yapacağız. Grup üyelerimize gösterdikleri ahde vefa için ve ayrıca gayretleri için teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretin sonunda grup üyeleri Mükerrem Koç’a ev sahipliği için teşekkür ederek özel isim işlemeli kılıç hediye etti.

Editör: Haber Merkezi