İnsanlar kendisi için anlam ifade eden özel günleri özel şekilde kutlamaktadır. Evlilik yıldönümü, doğum günü, çocuğunuzun doğum günü, Anneler Günü, Babalar Günü ve Sevgililer Günü bunlar arasında sayılabilir. Saymış olduğumuz günlerin her birinin farklı anlamları ve belirli günleri vardır. Sevgililer Günü Şubatın 14’ünde kutlanan 1 gündür. Hemen hemen dünyanın birçok ülkesinde Sevgililer Günü kutlanmaktadır. Geçmiş dönemlerde bir İmparatorun evliliği yasaklaması üzerine bu duruma karşı gelen bir papazın sevenleri evlendirmesi ve de sırf sebeple İmparator tarafından öldürülmesi bugünün kutlanmasının temelidir. Papazın öldüğü Sevgililer Günü olarak ilan edilmiştir. Milattan önce 270 yılı Şubat ayından beri bugün farklı değişiklikler geçirse de kutlanmaya devam edilmektedir.

Sevgiler Gününde Neler Yapılır?

Sevgililer Günü birbirini seven iki insanın birbirini mutlu etmek için Yapmış olduğu tüm durumları içeren bir gündür. Sevgilinizi mutlu etmek için ona hediye alabilirsiniz, çiçek alabilirsiniz, Yeri geldiğinde ona bazı özel sürprizler hazırlayabilirsiniz. Sevgililer gününde güzel süslenmiş bir evde sevgiliyle baş başa izleyeceğiniz bir film bile Sevgililer Günü kutlamanıza güzel bir anı olacaktır. Pek çok kişi farklı fikirler ile sevgililer gününü kutlamaktadır. Burada önemli olan sevdiğinizin yapılmış olan hangi şeyden daha mutlu olacağını bilip ona göre bir program hazırlamaktır. Sevgililer Günü'nde kişiler birbirlerini hediyeler alır, çiçekler verir, romantik notlar paylaşırlar.

Süsleme Malzemeleri Fiyatları

Sevgiliye hediye ürünleri içinde en önemli parça kalptir. Bu yüzden kalpli eşyalar Sevgililer Günü’nün simgesi olmuşlardır. Bu gün de yapacağınız bir süslemede kullanacağınız malzemelerin kalp içerikli olması önemlidir. Örneğin kalpli balonlar, kalpli mumlar, kalpli Tabaklar, kalpli örtüler bu gün için tercih edebileceğiniz ürünler arasındadır. Romantik bir ortamın vazgeçilmez görünümü olan mumlar sevgililer gününde de yine tercih edilmektedir. Farklı renklerde veya tamamen kırmızı tonlarında ortamda romantizmin dolaşmasına sağlayacak güzel ayrıntılardır. Bunun dışında sevgilinize onu sevdiğinizi ifade eden yazılar içeren bazı süslemeler de Tercih edebilirsiniz. Sevgililer günü süsleme malzemeleri www.susle.com.tr  sitemizi inceleyerek ulaşabilir ve temin edebilirsiniz. Site içerisinde diğer özel günlerin anlamına uygun süsleme ve hediye önerileri de var.

Editör: Haber Merkezi