Agora Alışveriş Merkezi, 1-30 Ağustos tarihleri arasında Agora Card ile hafta içi aynı gün içerisinde toplamda 600 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine, Doğu Marmara'nın En Büyük Aqua Park'ın da tek kişilik giriş bileti hediye ediyor.

Sakarya Aqua Park’ta adrenalin tutkunları multi slide, compactslide, kamikaze ve cadı kazanı başta olmak üzere 11 adet kaydırakla heyecanı doruklarda yaşayacak, yüzme tutkunları ise 550 metrekarelik aile havuzu ve 300 metrekare çocuk havuzu ile günü birlik tatil yapma fırsatını yakalayacaklar.


Yaz boyunca alışveriş keyfine keyif katmak isteyen Agora Card’lılar, alışverişlerine avantaja dönüştürecek Sakarya’nın en büyük Aqua park’ına giriş bileti kazanacaklar. 1-30 Ağustos tarihleri arasında Agora Card ile hafta içi aynı gün içerisinde toplamda 600 TL ve üzeri alışveriş yaparak, Agora Alışveriş Merkezi danışma noktasına başvuran ziyaretçiler, yazın tadını Sakarya Aqua Park’ta çıkartacak!

AGORA CARDLI OLMAK ÇOK KOLAY!
Agora AVM, ziyaretçilerine hem keyifli hem de kazançlı alışveriş sunmaya devam ediyor. Peki Agora’nın ayrıcalıklarından yararlanmak için neler yapmak gerekiyor?  Agora Alışveriş Merkezi danışma noktasına gelerek veya Agora web sitesindeki başvuru formunu doldurarak; Agora Card ayrıcalıklarından yararlanabilir, ücretsiz olarak tüm kampanya ve etkinliklerden haberdar olabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi