Serdivan sırtlarında konumlanmış olan Serdivan Gölbaşı Konakları’nın tanıtımı yapıldı. SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul tarafından tanıtılan proje 29 bin 500 m2 alan üzerine kurulmuş ve neredeyse yarısı yaşam alanı olarak ayrılmış.

KİŞİYE ÖZEL MÜSTAKİL BAHÇE
Kösemusul, “29 bin 500 m2 alana yapılan bu proje 17 bin m2 kapalı alana sahip. Serdivan Gölbaşı Konakları’nda 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde 252 daire ve 478 adet kapalı otopark bulunuyor. İçerisinde fitness, çocuk oyun parkı, açık ve kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, kafeterya-restoran gibi birçok sosyal alan bulunacak.” sözleriyle proje tanıtımını yaptı. Lansman tanıtımının ardından Kösemusul katılımcılara ve basın mensuplarına daireleri gezdirdi. Dairelerin, ferah salonlar ve müstakil bahçe kullanımı en dikkat çekici özelliklerinden sadece birkaçı. Ferah salonlar ve kişiye özel müstakil bahçe kullanımı olan daireler ile Serdivan Gölbaşı Konakları Sakarya’nın dokusuna hayat veriyor.

HER YERE YAKIN
Mahmut Kösemusul, projenin yapıldığı alanın zemininin sağlamlığını“Temel atarken zemine kazma vuramadık, adeta kılıç kalkan ile savaştık.” sözleriyle dile getirdi. Serdivan AVM’ye 6,5 km, Sapanca Gölü’ne 800 mt, Sakarya Üniversitesi’ne 500 mt uzaklıklarda bulunan Serdivan Gölbaşı Konakları, bulunduğu konum itibarı ile de ön plana çıkıyor. Kösemusul, “ Böyle güzel bir projeyi Sakarya’mıza yakışır şekilde halkımıza armağan ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi