Serdivan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Serdivan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sakarya Trabzonlular Derneği'nin katkılarıyla hazırlanan programda vatandaşlar Halk oyunları gösterisi ve sanatçı Ahmet Atmaca’nın kemençe şovuyla coşkulu bir gece yaşadı.

OFLU KADİR

Karadeniz müziğinin tanınmış ismi Oflu Kadir yöresel şarkılarını icra ederek vatandaşlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Vatandaşlar, Kadir’in söylediği şarkılara alkışlarla ve yöresel oyunlarıyla eşlik etti.

BİRLİK BERABERLİK

Vatandaşlara hitap eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Hemşeri Geceleri programımızda bu akşam Karadeniz esintileri yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin, güler yüzün ve sevgimizin eksik olmadığı nice güzel zamanlar diliyorum. Bu güzel geceye katılımlarınız için sizlere ve değerli sanatçımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

STANT AÇTILAR

Programa AK Parti Milletvekili Ali İnci, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Enver Tok, MHP İl Başkan Yardımcısı İbrahim İskender, AKParti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, MHP Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara, Yeniden Refah Partisi Serdivan İlçe Başkanı Ebubekir Erbakan Yaşar, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar da katıldı. Programda ayrıca ilimizdeki hemşehri dernekleri de stant açarak kültürlerini tanıttı.

Editör: Ahsen Özkılıç