Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencileri Zeyneb Elban, Şeymanur Süzen, Duygu Mangır, Tuba Torun, Fatma Memet, Sedanur Çil “Topluma Hizmet” dersi kapsamında Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sakin Şehit Ali Gaffar Okkan İlkokulu 1.sınıf öğrencileri ile birlikte Hacıkışla Mahallesi’nde şehitler anısına 60 adet çam fidanı dikti.
Okul Öncesi 3. sınıf öğrencileri “Okul öncesi öğretmen adayları olarak, topluma hizmet dersi kapsamında yapmış olduğumuz projenin amacı şehitlerimizin bizler için akıttığı kanlar ile yeşermesini istediğimiz fidanları dikerek onların anısını canlı tutmaktır. İnsanların manevi yönlerini güçlendirmek için başladığımız bu proje bizlerin de gönüllü olduğumuz tema vakfı, minik tema ve Orman işletme Müdürlüğünün katkılarıyla gerçekleşti. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Sakin projeyi hayata geçirerek şehitlerin anısına fidan diken öğrencilere gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkürlerini iletti.

Editör: Haber Merkezi