Göreve geldiği ilk günden itibaren çalışmalarına hız veren Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, bir yandan da sosyal belediyecilik anlayışı ile çeşitli farklı çalışmalara imza atmaya başladı.

SAPANCA’DA İLK
Belediyenin seçim vaatleri proje çalışmaları arasında yer alan ve Sapanca’da ilk kez hayata geçirilen “Hoş geldin Bebek Projesi” kapsamında ilçede yeni doğan bebeklere hediyeleriyle hoş geldin deniliyor. İlçede yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak ve ufakta olsa katkı sağlamak amacıyla düzenlenen çalışmada vatandaşlara Sapanca Belediyesi tarafından ziyarette bulunulup “Hoş geldin Bebek” hediyesi takdim ediliyor.
Başkan Özen, ailelerin mutluluklarını paylaşıp ortak olmak, yeni doğmuş olan bebeklerin ufakta olsa ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bu projeyi hayata geçirildiğini aktardı ve hayata merhaba diyen Meryem Bebeğin ziyaretine giderek geçmiş olsun dileklerini ve hediyelerini iletti.

“HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”
Yeni doğan bebeklere uzun ömürler dileyen Başkan Özen, Belediyemiz projelerinden "Hoş Geldin Bebek" projemizi hayata geçirdik. Hayata merhaba diyen bebeklerimizi ziyaret edip ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi ve hediyelerimizi iletmeye başladık. Yeni doğan bebeklerimize aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, başarı dolu uzun yıllar diliyoruz. Halkımızın huzur ve refahı için çalışmalarımıza ilk günden itibaren devam ediyoruz. Halkımız her şeyin en iyisine layıktır verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmek içinde gayret ediyoruz” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”
Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ve eşi Çiğdem Özen ile birlikte aileler ziyaret edilerek proje başladı. Fırsat buldukça ziyaretlere bizzat katılacağını aktaran Başkan Özen, “Bebeklerimiz, ailemizin göz bebeği, her anne ve babanın hayatının merkezidir. Bu mutlu günlerinde vatandaşlarımızın yanlarında olmak, mutluluklarına ortak olmak ve ufak da olsa bir hediyede takdiminde bulunmak istedik. İlçemizde dünyaya gelen bebeklerimiz için hazırlanan hediye setimizi anne babalarımıza iletiyoruz. Hayatın her alanında vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Bebeklerimizin vatanımıza, milletimize hayırlı birer bireyler olmasını diliyorum” diye konuştu. Programlarımız dâhilinde ziyaretlere katılacağını belirten Başkan Özen, projenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, bünyesinde ilçede doğan tüm bebeklerin ziyaretlerine gidileceği bilgini verdi.

HALK MEMNUN
Sapanca Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeden duydukları memnuniyeti getiren Mücahit ve Fatmanur Tanta çifti, “Başkanımız Özcan Özen ve eşi Çiğdem Özen ile emeği geçenlere bizlerin mutluluklarına ortak oldukları ve hediye paketlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu sosyal projenin hayata geçirilmiş düşünülmüş olması biz anne ve babalar açısından memnun edici. Bu projenin Gönül Belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biri olduğunu düşünüyoruz. Bizlerin ve bebeğimizin düşünülmesi iyi dileklerin evimize gelip sunulması çok güzel” dediler.
Yeni doğan bebekler için başlatılan proje kapsamında hazırlanan hediye paketleri, belediye personelleri tarafından evlere bire bir ziyaretlerle program dâhilinde devam edecek.

Editör: Haber Merkezi