Vatandaşların daha temiz ve daha sağlıklı bir çevrede yaşaması için çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, son olarak gelişi güzel, rastgele, kaçak ve bilinçsizce atılan moloz ve bitki atıklarını iş makineleri ve kamyonlarla temizleyerek bertaraf ettiler. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalarla ilçenin her bir mahallesinde, sokak ve caddelerdeki görüntü kirliliğinin önüne geçilmek için çaba harcanıyor.

ÇAĞRI MERKEZİNİ ARAYIN

Sapanca Belediyesi, ekipleri hem insan hem de çevre sağlığı için boş araziler ile yol kenarlarına moloz ve bitkilerin atılmaması konusunda vatandaşları duyarlı olmaya davet etti. Ekipler, vatandaşların çevre ve görüntü kirliliğine neden olan atıkları önce çuvallara doldurarak çöp konteynerlerinin yanına bırakmalarını ardından belediyenin 0 850 224 54 54 numaralı çağrı merkezini aramalarını vatandaşlara hatırlattı.

HASSASİYET ÇAĞRISI

Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Kazım Şirin, “Müdürlüğümüz bünyesinde ilçe genelindeki molozların toplanması ve nakledilmesi hizmeti de sunmaktayız. Moloz atıkları ile ilgili vatandaşların belediyemize müracaatları ya da telefonla bilgi almaları yeterli. İlçenin belirli noktalarına konulan mobese sistemi ile izinsiz moloz dökülmesinin de önüne geçmeye çalışıyoruz. Biz belediye olarak görevlerimizi yerine getirmek için mesai harcarken vatandaşlarımızdan bu konuda daha hassas olmalarını önemle rica ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi