Tatil için farklı bir deneyim sunan Sapanca bungalov evleri doğaya yakın tatil yapmayı sağlar. Gün geçtikçe daha da popüler hale gelen bu tatil şekli sahip olduğu göl manzarasıyla tatilcileri kendine hayran bırakır. Ahşap ve metal gibi seçeneklerle üretilen evlerde gün içerisinde ihtiyaç duyulacak tüm eşyalar mevcuttur. Evlerin doğal yapısı ve özgün tarzı insanların ilgisini çekmektedir. Özellikle Sapanca’da Yanık, Rüstempaşa ve Maşukiye bölgelerinde bulunan bungalov evler her mevsim yoğun ilgi görür. Bu evler arasından tercih yaparken mekan özellikleri ve fiyatları karşılaştırarak karar vermek gerekir. Bahçeli ve havuzlu seçenekleriyle fark yaratan evlerde eşsiz doğa manzarası ile geniş odalar vardır.

Sapanca Bungalov Evleri Özellikleri

Aile dostu ve bütçe dostu olarak bilinen Sapanca bungalov evleri evcil hayvan kabul eden seçeneklere sahiptir. Aynı zamanda muhafazakar tatil arayışında olanlar için de ideal olan bu evler farklı stillere sahiptir. Konforlu ve huzurlu bir balayı geçirmek isteyenlerin de tercihi olan bungalovlar keyifli bir kaçamak imkanı sunar.

Yemyeşil doğa manzarası ile hayranlık uyandıran bungalov evler Sapanca’da gezilip görülecek yerlere de yakın konumda bulunur. Tatili daha da avantajlı hale getirmek adına Sapanca’da yapılması ve yenilmesi gerekenler ile ilgili önceden bilgi sahibi olmak gerekir. Gastronomik çeşitliliğin olduğu bölgede farklı lezzetleri tatmak mümkündür. Bungalov evler yöresel yemeklerin hazırlandığı restoranlara da yakın konumdadır.

Sapanca Bungalov Evleri Ve Fiyatları

Genellikle en yüksek fiyat aralığı göl manzaralı olan Sapanca bungalov evleri için geçerlidir. Evin sahip olduğu özellikler ve konumu fiyatların değişmesine neden olacaktır. Her bütçeye uyan alternatiflere sahip olan bu evler için erken rezervasyonla indirimli fiyatlardan yararlanılabilir. Rezervasyon sırasında konaklama tarih aralığı ile evlerden istenen özelliklere göre seçim yapılır. Fiyatlar gecelik olup sürenin uzaması toplam maliyette değişikliğe neden olacaktır. Her bir tesis için nakit ve taksitli ödeme seçenekleri mevcuttur. Çoğunlukla kahvaltı dahil olan tesislerde ek hizmetler fiyatların artmasına yol açar. İsteğe göre alınabilen bu hizmetler için bungalov evlerin yer aldığı internet sitesi ziyaret edilebilir.

Editör: Haber Merkezi