Sakarya Oto Sanatkarları Esnaf Odası Yönetim kurulu üyesi Ramazan Ünal yaptığı konuşmada;"
Değerli Oto Sanatkarları Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyelerimiz, sivil toplum kuruluşunun değerli temsilcileri, kıymetli misafirlerimiz ve başımızın tacı oto sanatkarları esnaf kardeşlerim, mesai arkadaşlarım bu yıl oto sanatkarları esnaf kardeşlerimizle dayanışma içinde ilkini yaptığımız ve geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz iftar proğramımıza hoş geldiniz.

Değerli dostlar; esnaflar bu şehrin gelişmesi ve kalkınması için çok önemlidir. Esnaf kardeşlerimiz ülkemizin/sakaryamızın "kilit taşı", birlik ve beraberliğimizin "çimentosu" 'dur. Esnaf şehrin kalbidir. Esnafta birlik olursa,  şehirde dirlik olur. Allah birliğimizi daim kılsın.esnaf iyi olursa şehir de iyi olur. Esnaflarımızın sabah dükkanını açarken, akşam evlerine dönerken bereketli yarınlar için umut beslemesini istiyoruz.


 
Sakarya’da Esnaf kardeşlerimiz  için ne gerekiyorsa, hep birlikte, el birliği yaparak çalışacağız. Kıymetli oto sanatkarları esnaf ve sanatkarlarımızla el ele vererek Sakarya’mızda sektörümüzü güçlendirmek için çok çalışacağız..

Kıymetli kardeşlerim ; Ramazan ayının bereketiyle beraber sonlarına geldiğimiz şu günlerde paylaşmanın ve kardeşliğin en güzel örneğini bu güzel soframızda yaşıyoruz. Ben inanıyorum ki ramazanda birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz pekişecek ve bundan sonra da bu dostluk, bu kardeşlik daim olsun. Sevgi en büyük gücümüz. Bu sofrada sevgiyi paylaşıyoruz.

Değerli esnaf kardeşlerim ve kıymetli misafirlerimiz ayaklarınıza sağlık, Ramazan soframızı şenlendirip, bereketlendirdiniz. Hepinizden Allah Razı olsun. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Hayırlı ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum." Dedi.

Erenler ilçe Müftüsü Harun Bayraktutar İftar Yemeği sonrası dua etti.

Editör: Haber Merkezi