20 merkez 100 branşta yaygın eğitimde bir marka haline gelen SAMEK’ler, yeni dönemde de kursiyerlere uzman eğitmenler eşliğinde hizmet sunacak. Kayıtların ilgili kurs merkezlerinden yapılabileceğini aktaran Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Kama, tüm Sakaryalıları SAMEK’lere davet etti.

SON KAYIT 11 OCAK
11 Ocak Cuma günü kayıtların sona ereceğini belirten Halide Kama, “SAMEK merkezlerimize olan ilginin her geçen gün artması bizleri mutlu ediyor. Kursiyerlerimiz SAMEK’le hem yeteneklerini keşfediyor hem de ev ekonomilerine katkılar sağlıyor. 2. dönem kurslarımıza son kayıt tarihi 11 Ocak Cuma. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın başvuruyu bizzat SAMEK Merkezlerinde gerçekleştirebilirler. Kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler ise (0264) 277 07 96 numaralı telefonu arayabilirler” ifadelerini kullandı.

BRANŞLAR
Akyazı:  İngilizce, Arapça (A.Ö.F), Bilgisayar İşletmenliği

Geyve: Güzel Konuşma ve Diksiyon, Bilgisayar İşletmenliği, Kodlama Eğitimi

Karasu: İngilizce, Arapça, Bilgisayar İşletmenliği, Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı

Sapanca: Arapça, İngilizce, Almanca, Güzel Konuşma ve Diksiyon, Bilgisayar İşletmenliği, Butik Pasta ve Kurabiye Yapımı, Türk ve Dünya Mutfağı, İtalyan Mutfağı, Pasta Hamur İşi Tatlı Yapımı.

SAMEK Eğitim ve Gençlik Merkezi: Arapça A1-A2-B1, İngilizce A1-A2-B1, Korece A1-B1, Fransızca A2, İspanyolca A1, Çince A1, Almanca A1-A2, Yabancılar için Türkçe A1-A2-B1, Güzel Konuşma ve Diksiyon, Osmanlıca 1.-2.-3. Kur, Bilgisayar İşletmenliği, Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Robot Uygulamaları, Android ile Mobil Uygulama, Autocad, Kodlama Eğitimi, Adli Kalem İşleri, Yönetici Asistanlığı.

Mutfak Atölyesi:  Aşçı Çırağı, Pasta Çırağı, Pasta Hamur İşi Tatlı Yapımı, İtalyan Mutfağı, Butik Pasta ve Kurabiye Yapımı, Türk ve Dünya Mutfağı, Kısa Programlar; Türk Mutfağında Köfteler, Mantı Makarna ve Sosları, Sokak Lezzetleri, Türk Mutfağında Dolma ve Sarmalar, Ramazan ve Bayram Mutfağı.

Editör: Haber Merkezi