HİZMETLERDE AKSAMA YOK
Tüm yurtta olduğu gibi 30 Nisan – 17 Mayıs tarihleri arasında ‘Tam Kapanma’ uygulamasına giden Sakarya’da da ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak hayır hizmetleri kesintisiz sürüyor. Sakarya’nın iyilik hareketi SAKVA, her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan da ihtiyaç sahiplerine uzanan el oldu. Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de artış kaydeden Kovid-19 salgını nedeniyle tam kapanma uygulaması başlatıldı. Bu nedenle sokağa çıkışlarda tam kısıtlamaya gidilirken, SAKVA’dan gelen açıklama; kendilerine ulaştırılan hizmetlerden mahrum kalacakları endişesi taşıyan ihtiyaç sahiplerinin yüreklerine su serpti.

Ayrıca SAKVA gönüllülerine de, mağdur vatandaş ve ihtiyaç sahipleri için bağışların devam etmesi çağrısında bulunuldu.

‘BİR TELEFON KADAR YAKINIZ’
SAKVA Genel Müdürü Mehmet Ersöz yaptığı açıklamada, tam kapanma süresince hizmetlerin aynen devam edeceği bilgisini paylaştı. Ersöz, “Sevgili SAKVA gönüllüleri;
SAKVA personeli gerekli izin belgeleri ile alanda mağdurlara erzak, zekat, fitre, dağıtım çalışmalarına devam etmektedir. Gerek çevrenizdeki fakir ve mağdur ihtiyaç sahipleri için gerekse bağışlarınız için irtibat telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz” ifadelerini yer verdi.

A. Kadir Şen: 0533 479 71 97

Mehmet Ersöz: 0535 713 32 46

Fatih Şahin: 0541 577 94 78 (SAKVA merkez)

Editör: Haber Merkezi