Sakarya’ya bağlı doğası ile dikkat çeken ilçe Sapanca, Türkiye’nin saklı cennetleri arasında yer alır. Zengin bir tarihe sahip olan ilçe, göl kenarında yer alan konumu ile kusursuz bir doğa tatili olanağı sunmaktadır. Yılın dört mevsimi ayrı bir doğa manzarası sunmakta olan Sapanca, kısa hafta sonu tatilleri başta olmak üzere yılın her dönemi tercih edilmektedir. İstanbul Ankara otoyolu üzerinden rahatlıkla ulaşımın sağlandığı Sapanca İstanbul’a yakın konumuyla da dikkat çekmektedir.

Doğal güzellikleri ile ziyaretçilerini kendisine hayran bırakan Sapanca, her bütçeye uygun konaklama seçeneklerine sahiptir. otelleri.net üzerinden tatil sezonuna ve tesisin sunduğu hizmetlere göre hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz. Sapanca Gölü kenarında yer alan otellerin yanı sıra ilçe merkezinde çok sayıda pansiyon ve küçük otel yer almaktadır.

Sapanca’nın En Meşhur SPA Oteli NG Sapanca Wellness & Convention

Sapanca’nın eşsiz doğasının kalbinde, lüks ve konforlu seçenekleri ile kusursuz bir hizmet sunan NG Sapanca Wellness & Convention, şehrin stresinin olumsuz etkilerini geride bırakacağınız bir tatil vadetmektedir. Şehir merkezine 24 km, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 99 km mesafede yer alan tesis, konforlu ve eksiksiz bir konaklama deneyimi için 291 odaya sahiptir. Yarım pansiyon konseptinde konuklarını ağırlamakta olan NG Sapanca Wellness & Convention, ana restoranında ve a la carte restoranında en özel lezzetleri misafirleri ile buluşturmaktadır.

Zengin bir eğlence ve dinlenme deneyimi sunmakta olan tesis bünyesinde 3 kapalı havuz, 5 açık havuz, Türk Hamamı, Rasul Kabini, bio sauna, Fin saunası, aroma terapi, macera duşları, kar çeşmesi gibi birbirinden özel aktivite seçenekleri yer almaktadır. Çocuk dostu tesisler arasında yer alan NG Sapanca Wellness & Convention’da Sincap Kulübü, Mini Disko, havuz oyunları, bahçe oyunları başta olmak üzere çocukların doğayı tanıması için birbirinden özel aktivite olanakları sunulmaktadır. https://www.nghotels.com.tr/ng-sapanca/ adresi üzerinden tesisle ilgili tüm hizmetlere ulaşabilirsiniz.

Sapanca Gölü Kıyısında Eksiksiz Bir Tatil Deneyimi İçin Richmond Nua Wellness - Spa Sapanca

Sapanca Gölü’nün eşsiz manzarası eşliğinde konuklarını ağırlayan Richmond Nua Wellness - Spa Sapanca, konuklarına lüks olanakların içerisinde tarifsiz bir huzur vadetmektedir. Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı'na 20 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 100 km, İstanbul Atatürk Havalimanı’na 160 km ve İstanbul şehir merkezine 120 km mesafede yer alan tesis, pek çok noktaya yakın konumu ile avantaj sağlamaktadır. Şıklığı ve konforu özel sağlık hizmetleri ile bir arada sunan tesisin 131 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesisin 3 adet a la carte restoranı en özel dünya mutfağı lezzetlerini misafirlerine tattırmaktadır.

Sağlıklı yaşama önem veren Richmond Nua Wellness - Spa Sapanca’da eğlenceli zamanlar geçirmeniz için göl manzarasına hakim 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu ve çocuk havuzu hizmet vermektedir. SPA olanakları ile dikkat çeken tesiste, QEPR Terapisi, hypoxi, detoks gibi pek çok seçenek yer almaktadır. İş amaçlı konaklamalarınızda da 4 adet tam donanımlı toplantı salonu ile hizmet vermekte olan tesiste, aynı zamanda keyifli bir dinlenme deneyimi yaşayabilirsiniz. Richmond Nua Wellness - Spa Sapanca’da konaklamak için https://www.richmondnua.com/richmond-nua-wellness-spa-oteli-sapanca/ ‘ya tıklamanız yeterlidir.

Sapanca’nın Aquapark Oteli Sapanca Aqua Hotel İle Kusursuz Bir Eğlence Yaşayın

Doğal güzellikleri ile kusursuz doğa tatillerine olanak sunan Sapanca Aqua Hotel, birbirinden özel hizmetleri ile eğlence dolu bir yaz tatili deneyimi vadetmektedir. Sapanca ilçe merkezine 850 metre, Sakarya il merkezine 18 kilometre ve Sakarya Otobüs Terminali’ne ise 13 kilometre uzaklıkta yer alan tesis, şık ve konforlu 35 odası ile konuklarını ağırlamaktadır. Oda kahvaltı konseptine sahip olan tesiste, günün diğer saatlerinde 1 Adet A la Carte Restoran hizmet vermektedir.

Yıl boyu konuklarını ağırlamakta olan tesis hem yaz hem de kış aylarında birbirinden özel eğlence olanakları sunmaktadır. Tesis bünyesinde 1 adet kapalı havuz, 1 adet kaydıraklı havuz, 4 adet sezonluk hizmet veren açık havuz ve 1 adet çocuk havuzunun yanı sıra eğlenceli anların vazgeçilmez seçeneği aquapark yer almaktadır. Havuz olanakları ile ön plana çıkan tesiste, bu hizmetlerin yanı sıra hem çocuklar hem de yetişkinler için birbirinden özel aktivite olanakları bulunmaktadır. Rahatlamak ve dinlenmek isteyen misafirler içinse SPA olanakları sunulmaktadır. http://sapancaaquahotel.com/ ‘da kusursuz bir konaklama deneyimi için tesisin tüm hizmetlerini inceleyebilirsiniz.

Sapanca’da Ev Konforunu Sunan Gönül Sofrası Bungalov Otel

Sapanca’da doğa ile iç içe ve ev konforunda bir konaklama deneyimi için Gönül Sofrası Bungalov Otel’i tercih edebilirsiniz. Konuklarına oda kahvaltı konseptinde hizmet vermekte olan tesiste, bölgenin eşsiz doğası ile bütünleşen bungalovlar, süit odalar ve butik otel bölümü bulunmaktadır. Tesis bünyesinde birbirinden özel lezzetler sunan açık ve kapalı restoran yer almaktadır. 1 adet açık yüzme havuzu ile yaz tatillerinde de doğa ile iç içe bir konaklama deneyimi sunmakta olan Gönül Sofrası Bungalov Otel’le http://www.gonulsofrasi.net/ üzerinden iletişime geçebilir ve ev konforunda bir konaklama deneyimine sahip olabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi