İlhan Akın’ın (Merhume) öğrencileri olan grubu toplayıp bir araya getirmek için ön ayak olan Mustafa Yiğit Erdoğan, yılmadan 45 kişilik sınıftan yaklaşık 30’una ulaştı. Kimi yurt dışında yaşantısını sürdürdüğü için kimi de özel işlerinden dolayı ilk buluşmada yer alamazken Erdoğan, şimdiden ikinci buluşmanın planlarını yapmaya başladı.

Yine sınıftan olup Adnan Menderes Caddesi üzerinde yer alan Adapazarı’nın nezih bir işletmesinin (LUFT) sahibi Evrim Ercişli’nin misafirperverliği altında ilk kez buluşan grupta Eda Okaygün, Gökçe Kuşaklı, Esra Turgut, Tuğba Akar Uyan, Hayri Özçiftçi, Arda Aydıntepe, Kenan Şumnu, Huri Şencan, Evrim Ercişli ve Yiğit Erdoğan yer aldı.

Yıllar sonra hasret gideren topluluk kaldıkları yerden devam eder gibi şen şakraktılar. Bir de süpriz doğum günü kutlaması yapılan Kenan Şumnu ise mutluluğunu gizleyemedi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar muhabbete doyamayan! İlkokul grubu bir kez daha buluşmak üzere ayrılırken kendilerini kusursuz ağırlayan Evrim’e ve grubun yıllar sonra bir araya gelmesinde büyük emeği olan Yiğit’e teşekkür etmeyi unutmadılar.

Editör: Haber Merkezi