Dernek Başkanı Aytaç Demirci, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederken, Başkan Mutlu Işıksu ise; “Rabbim birliğimizi daim kılsın.” dedi

Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından, önceki gün tarihi Orhan Camii önünde halka aşure dağıtıldı. Etkinliğe AK Parti Milletvekili Ertuğrul Kocacık, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, A Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, 28. Dönem MHP Sakarya Milletvekili Adayı ve MHP eski İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ve çok sayıda kişi katıldı. 
Dernek Başkanı Aytaç Demirci, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti. 

PAYLAŞIMLARLA TEŞEKKÜR
Aşure dağıtımına katılan siyasiler, sosyal medya hesaplarından fotoğraflarla paylaşımda bulunarak dernek yönetimine teşekkür etti. 
Milletvekili Ertuğrul Kocacık; “Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Orhan Cami’de düzenlenen programa Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkanımız Rahmi Şengül, Adapazarı İlçe Başkanımız Samet Çağlayan ile katılım sağlayarak hemşehrilerimize aşure ikram ettik.” derken;
Başkan Mutlu Işıksu; “Birlikte bereket var. AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Ertuğrul Kocacık, Erenler Belediye Başkanımız Rahmi Şengül, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanımız Samet Çağlayan ve MHP önceki dönem İl Başkanımız Ahmet Ziya Akar ile birlikte Tarihi Orhan Camii'mizin avlusunda gerçekleşen Rumeli Balkan Kültür Derneği Aşure Programına katıldık, kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk, esnafımıza selam verdik. Rabbim birliğimizi daim kılsın.” ifadelerine yer verdi.

DUALARLA 
Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül; “Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programa Milletvekilimiz Ertuğrul Kocacık ve Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu ile katıldık, hemşehrilerimize aşure ikramında bulunduk. Rabbim niyetlerini kabul eylesin inşallah.”

Ahmet Ziya Akar; “Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Orhan Camii’nin avlusunda düzenlediği aşure programına AK Parti Sakarya Milletvekili Sn Ertuğrul Kocacık, Adapazarı Belediye Başkanımız Sn Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkanımız Sn Rahmi Şengül, MHP Serdivan İlçe Başkanımız ve yöneticilerimizle birlikte iştirak ettik.

Birliğimizi ve muhabbetimizi pekiştiren bu programı gerçekleştiren Dernek Başkanımız Sn Aytaç Demirci’ye, yönetimine ve iştirak eden hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim halis niyetlerimizi yansıtan amellerimizi makbul eylesin.” diyerek iyi dileklerini iletti.