Genç yaşta hayatını kaybeden evli ve iki çocuk babası Ramazan Günaydın’ın cenazesi Dereboğazı Mahallesindeki baba ocağına getirildi. Dereboğazı mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlanan Ramazan Günaydın Hendek aile kabristanlığında toprağa verildi. Günaydın’ın cenazesinde eşi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

NE OLMUŞTU

Hendek Bayraktepe Mahallesi'nde 4 gün önce meydana gelen olayda, Ramazan Günaydın isimli şahıs ve arkadaşı T.Ç. Jandarma sorumluluk bölgesinde yemek yedikten sonra silahla havaya ateş açtı. Havaya ateş açmalarının ardından olayın nasıl olduğu henüz netlik kazanamazken başından vurulan ve ağır yaralanan Ramazan Günaydın, Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahale sonrası Ramazan Günaydın, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kafasına saplanan kurşun çıkarılamayan şahıs, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Ramazan Günaydın’ı kaza sonucu vurduğu ileri sürülen T.Ç. meydana gelen olayın ardından jandarmaya ifade verdi. T.Ç. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Başından vurulan ve yoğun bakımda tedavi altında olan Ramazan Günaydın, yaşam savaşını kaybetti.Mehmet KAVİS

Editör: Haber Merkezi