Türkiye’de süs bitkisi üreticiliği ve peyzaj mimarlığı alanında en prestijli ödül olan Plant Ödüllerinin üçüncüsü, Şubat ayında İstanbul’da düzenlenecek görkemli gala gecesiyle sahiplerini bulacak. İlki Ankara JW Marriot Hotelde, ikincisi ise İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşen Plant Ödülleri, sektörü bir araya getirerek sektör tanıtımında büyük pay sahibi olmuştu.

MUHTEŞEM GECE
Plant Ödülleri başvuru kabulleri 5 Şubat 2019’a kadar devam edecek. İki yılda bir düzenlenen ve sektörün yanı sıra sanat ve siyaset dünyasını da bir araya getiren gecenin üçüncüsünde de birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak ve gösteriler geceye renk katacak. Programın 2 bin kişilik katılım ile gerçekleşmesi bekleniyor.

PLANT ÖDÜLLERİ
Plant Dergisi İmtiyaz Sahibi H. Remzi Adıyaman, Plant Ödüllerinin bu yıl 3.’sünün gerçekleşeceğini hatırlatarak, “Seçici Kurul başvurulan projeler arasında titiz bir incelemeyle ödül sahiplerini belirleyecek. Plant Ödüllerinde amacımız sektörümüzü daha iyi noktalara taşıyabilmek, prestij kazandırmaktır.” dedi.

Editör: Haber Merkezi