Yıl içerisinde kullanılan peteklerde kir ve tortu birikmektedir. Biriken bu kir ve tortu peteklerin alt kısımlarına çökerek oralarda tabaka halinde bekler. Bu durumda kombi ne kadar yüksek bir ısıda yanarsa yansın peteklerinizin doğru oranda ısınmamasını sağlar. Dolayısıyla doğru bir petek temizleme ile kombinizdeki performanstan daha yüksek düzeyde yararlanmak mümkün olacaktır. Petek temizleme işi ayrıca bir ekipman gerektirir. O yüzden petek temizleme ile ilgili olarak destek alırken makine ile petek temizleme işlemini yapan firmalarla irtibat kurmak gerekir.

Petek temizleme işini uzman bireylere bırakın

Merdiven altı diye tabir edilen veya işi petek temizleme olmayan tesisatçılar petek temizleme adı altında sizlere hiç de faydası olmayacak olan bir takım hamleler yaparlar. Örneğin petek temizleme adı altında evinize gelen tahsisatçıların bazıları sadece peteklerinizin içindeki suyu boşaltıp giderler. Bu da peteklerinizdeki kir ve toprak birikintilerini temizlemede iyi için sizlere herhangi bir fayda sağlamamaktadır. Öte yandan gelen bu tesisatçılar sizlere fayda sağlamayacak olan bu işlem için ücret talebinde bulunur. Yine bazı işinde uzman olmayan tesisatçılar ise peteklerinizin içinde kimyasal madde dökerler. Peteklerin içinde kimyasal madde dökerek temizlemeye çalışmak kısmen doğru bir hamle olsa da peteklerin içine makine ile temizlemek bu kir ve kalıntıların peteklerinizde yine birikmesine neden olacaktır. Dolayısıyla petek temizliği ile ilişkin yapılması gereken makine ile petek temizleme işleminin yapılması ve peteklerin tortulardan tamamı ile arındırılmasıdır.

Petektemizleme.net web sitesi son teknolojik ekipman kullanır

İstanbul merkezli olarak faaliyet yürüten ve İstanbul'un çeşitli ilçelerine aynı gün petek temizleme hizmeti sunan petektemizleme.net web adresi bu anlamda son teknolojik ekipmana sahip olarak hizmet verir. Bu hizmetin sunumu esnasında son derece güler yüzlü ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir çalışma prensibi izler. Öte yandan petek temizleme fiyatlarını da bütçenize dost bir oranda belirlemiştir. Bu yüzden kuruluş ile irtibat kurarak profesyonel ekibi sayesinde peteklerinizi temizle etmeniz kış mevsimi için yapılabilecek en iyi hazırlık olacaktır.

Kaynak: petektemizleme.net

Editör: Haber Merkezi