Acıelmalık ve Budaklar Köylerinde 1978’de yıllarda dünyaya gelen İlker Ergül’lerin ilk ilginç kesişmeleri üniversitede başladı. 1995 yılında Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliğini kazanan isimdaş İlker Ergül’ler şehrimizde büyük acılara yol açan deprem senesi olan 1999’da mezun oldu.
Okul yıllarında tanışma imkanı bulamayan İlker Ergül’lerin ilk buluşması mesleğe başladıkları yıllarda gerçekleşti. Aynı isim ve soyadını taşıyan, aynı üniversitede okuyan, mezun olduktan sonra da inşaat ve proje alanında kendilerine ait ofislerinde çalışmaya başlayan İnşaat Mühendisi İlker Ergül’ler, 2000’li yılların başında tanıştı ve o günden bu yana çok yakın arkadaş oldu.
Aynı mesleği yapmaları ve aynı iş alanında çalışmaları nedeniyle isim ve soy isimlerindeki benzerlikten dolayı ilginç olaylarla da zaman zaman karşılaşan isimdaş arkadaşlar, sık sık bir araya gelerek yaşadıkları tesadüfleri güzel birer anı olarak paylaşıyor.
Bu ilginç haberi hazırlayan arkadaşımız Yalçın Akaltın, iki İlker Ergül’ün arasına geçerek, “Herkes için sağlıklı, huzurlu, barış içinde güzel bir dünya” dileğinde bulunmayı ihmal etmedi.

Editör: Haber Merkezi