Ferizli’de yaşayan 28 yaşındaki bedensel engelli Nesrin Soylu, yardımseverlerin gönderdiği akülü araç hediyesi ile sevince boğuldu. Engelliler Birlik Federasyonu Onursal Başkanı Nadide Dülger, aracı Nesrin’e teslim ederek genç kızın sevincini paylaşırken bu iyiliğe vesile olanlara teşekkür etti.

EVİNDE ZİYARET ETTİLER
Almanya’da yaşayan Yasemin Aydoğan ve arkadaşları, ördükleri lif ve patiklerin satışından elde ettikleri geliri, Ferizli’de yaşayan yürüme engelli Nesrin Soylu’ya bir akülü engelli aracı alınması için değerlendirdi. Engelliler Birlik Federasyonu Onursal Başkanı Nadide Dülger, Nesrin Soylu ve ailesini yaşadığı evde ziyaret ederek gönderilen akülü aracı kendilerine teslim etti. Yıllardır ayağa kalkamayan Nesrin Soylu, bu değerli hediye sayesinde yaşam alanı genişleyerek rahatça gezebileceği için çok sevindi. Sevincini, aracı teslim eden Nadide Dülger ile paylaşarak, Almanya’daki Yasemin Aydoğan ve arkadaşlarına minnettarlığını ifade eden Nesrin soylu, “Bana, ihtiyacım olan bu aracı gönderdikleri için Yasemin hanım ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu.

İYİLİĞE UZANAN GÖNÜL KÖPRÜSÜ
Yürüme engelli bir genç kızı sevindiren ve hayatına anlam katan bir hediyeyi ulaştırarak sevincine ortak olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Dülger, “Almanya’da yaşayan Yasemin Aydoğan ve arkadaşlarıyla aramızda oluşturduğumuz gönül köprüsü sayesinde, ördükleri lif ve patikleri satarak elde ettikleri kazancı Ferizli ilçesinde tespit ettiğim ihtiyaç sahibi Nesrin Soyluoğlu’na ulaştırdım” dedi.

“NESRİ’NİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTIM”
Aracı teslim ettiğinde yaşadığı duyguları anlatan Dülger, “28 yaşındaki bedensel engelli kızımızın ihtiyacı ile ilgili bana komşuları ulaştı. Ev ziyareti yaparak durumunu ve ihtiyacı ile ilgili talebini aldıktan sonra Yasemin hanımla irtibata geçerek bugün bu aracın kızımıza ulaşmasını sağladık. Aracı kullanmaya başladığında sevinci görülmeye değerdi. Artık çevreyi rahatça gezebilecek olan kızımızın bu sevincine biz de ortak olduk.

Ne mutlu ki kalbi yüreği iyilik için atan, yardım etmek için çabalayan bu güzel insanlar var. Emeği geçen herkesten Rabbim razı olsun. Bu mübarek üç ayların başlangıcında yapılan bu hayrı kabul etsin inşallah” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi