DURMUŞ’TA TAKİP ETTİ
Osmanbey İlkokulu, Özel Mefkure İlkokulu, Kazım Karabekir İlkokulu ve Aziziye İlkokulu arasında yapılan final yarışmasında jüri üyeleri birinciyi seçmekte çok zorlandılar. Nasreddin Hoca’nın en çok bilinen fıkralarının canlandırıldığı final yarışmasını İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da büyük beğeniyle izledi.

BİRİNCİYİ BİR PUANLIK FARK BELİRLEDİ
Sakarya Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılan final yarışmasında dört okulun öğrencileri de üstün performans sergilerken, birinciyi bir puanlık fark belirledi. Akşehir’de bu yıl 3.sü düzenlenecek Ulusal Nasreddin Hoca Fıkra Yarışması’nda ilimizi temsil edecek okul Osmanbey İlkokulu oldu. Jüri başkanı sonuçları açıkladığı anda Osmanbey İlkokulu ekibi büyük sevinç yaşadı.

BİRBİRİNDEN GÜZEL SAHNE DEKORLARI
Birbirinden güzel sahne dekorları, fıkralara uygun kostümleri ve öğrencilerin oyunlardaki yetenekleri final yarışmasına büyük renk kattı.  Yarışma tamamlandığında sahneye çıkan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, çocuklarımızın bireysel ve takım halindeki yeteneklerini ortaya çıkaran bu tür etkinliklere büyük önem verdiklerini belirterek, finalde yarışan dört okulumuzun öğrencilerini ve öğretmenlerini başarılarından dolayı tebrik etti

Editör: Haber Merkezi