Kapadokya mağara otel hizmetleri ile son derece mükemmel konaklama imkanları sunan Taşkonaklar, sunduğu olanaklardaki kalite ile butik tarzda hizmet veren olağanüstü bir otel olarak dikkat çekiyor. Bulunduğu konumun kendisine kattığı eşi bulunmaz panoramik ve tarihi manzaraya sahip olan otel, konukları için son derece cazip olanakları birlikte sunuyor.

Kolay Ulaşım

Taşkonaklar Butik otele, Ankara, İzmir ve İstanbul'dan günlük uçuşlarla Kayseri ya da Nevşehir üzerinden hava yolu ile veya Ankara'dan 3 saat süren kara yolu yolculuğu ile ulaşabiliyorsunuz. Uçhisar Kapadokya'da yer alan otel, kolay ulaşım imkanları yanında ayrıca erken rezervasyon durumlarında ücretsiz transfer gibi çeşitli avantaj ve olanakları da misafirlerine sunuyor.

Nadide Bir Konum

Binlerce yılda oluşumu tamamlanan ve dünya üzerindeki en ilgi çeken yerler arasına giren Peri bacaları, kaya kiliseleri, yeraltı şehirleri ve freskleri ile muhteşem bir belde. Eski Uçhisar beldesinde en nadide konumda yer alan Taşkonaklar, mistik ve tarihi kalıntılar üzerine senelerce sürdürülen titiz restorasyon sonucunda kurulan bir butik otel. Taşkonaklar'da tüm konfor olanakları sağlanmış eşsiz mağara odalar ve suitler içerisinde mükemmel konaklama şansına sahip olabiliyor, ayrıca dilerseniz Kapadokya balayı oteli hizmetlerini de alabiliyorsunuz.

Sunulan Avantajlar

Otel içinde bulunan her taş, duvar, işleme ve kemer inşaat sırasında korunarak odaların tasarımı sağlanmış durumda. Her bir odanın kendine ait bir öyküsü bulunan otelde sadelik, konfor ve estetik tüm tasarımlarda birleşmiş bulunuyor. Otelde standart odalar, Junior suitler, Jakuzili Royal suitler, Jakuzili Deluxe teras oda seçenekleri arasından tercih yapabiliyorsunuz.

Şömineli otel hizmetlerini noksansız sunan Taşkonaklar’dan yapacağınız yalnızca beş dakika süren bir yürüyüş sonucunda Güvercinlik vadisine ulaşarak bambaşka bir dünyaya adım atıyorsunuz. Peri bacalarının eşsiz ortamında, gökyüzünde rengarenk balonları izleyebiliyor ve mistik hava ile dolu tarihi birlikte hissedebiliyorsunuz.

Çeşitli Aktiviteler

Taşkonaklar, konaklama alanında sunduğu bu son derece nitelikli hizmetin yanında ağırladığı tüm konukları için;

  • Kapadokya’nın eşi bulunmayan güzelliğini havadan izleme imkanı sunan balon turları,
  • Atlar üzerinde peri bacaları arasında doğa yürüyüşü
  • Doğal güzellikler içerisinde yürüyüş turları
  • Arkeoloji ve Kültür turları
  • Jeep safari organizasyonları
  • Gün batımında piknik olanağı

Gibi çeşitli aktivite olanaklarını da sunuyor. Bu şekilde sağlanan mükemmel imkanlar arasında, eşsiz doğanın ve peri bacalarının doyumsuz güzelliğinin tadına varabiliyorsunuz.

Güler Yüzlü Hizmet

Taşkonaklar, sunduğu tüm hizmetlerini alanlarında eğitimi bulunan güler yüzlü personelleri aracılığı ile veriyor. Sizin her türlü ihtiyacınıza koşan bu personellerin sağladığı hizmet yanında otelin tamamen kendi özgü konforlu mağara odalarında yaşayabileceğiniz deneyimi başka bir yerde bulabilmeniz mümkün değil. Otel sunduğu tüm bu elit butik hizmetlerini ulaşılabilir ve ekonomik fiyatlar eşliğinde konukları ile buluşturarak, her alanda farkını gösteriyor.

Editör: Haber Merkezi