Serdivan’a bağlı Kazımpaşa Mahallesinde yaşayan 19 yaşındaki Muhammet Seçkin’in akülü sandalye hayali gerçek oldu. Muhammet Seçkin’in hayalini hayırsever Yasemin Aydoğan gerçekleştirdi.
HAYRA VESİLE OLDU
Akülü sandalye talebini birçok yere ileten Muhammet Seçkin’in isteğinden haberdar olan Engelliler Birlik Federasyonu Onursal Başkanı Nadide Dülger, hayırsever Yasemin Aydoğan ile Muhammet’in buluşmasına vesile oldu. Yasemin Aydoğan, Muhammet’e akülü sandalye hediye etti.

----


DOĞUM GÜNÜNÜ UNUTMADILAR
Sonrasında da Muhammet’i unutmayan Nadide Dülger ile Yasemin Aydoğan, Muhammet’e doğum günü sürprizi yaptı. Muhammet’i evinde ziyaret eden Dülger ile Aydoğan, engelli gence unutamayacağı, mutlu bir gün yaşattı.

----


 “BİZİ ARTIK FARK EDİN”
Kendisinin de otizmli bir çocuk annesi olduğunu belirten Yasemin Aydoğan, Almanya’da “Bizi Artık Fark Edin” adı altında gerçekleştirdiği etkinlikler ile engelli vatandaşlara yardımlarda bulunduğunu söylerken; “Sakarya’da özel çocukları sevindirmeye devam edeceğim” dedi.

----


AİLE ÇOK MUTLU 
Öte yandan Muhammet Seçkin’in ailesi de evlatlarının önemli bir ihtiyacının karşılanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “İyi kalpli ve güzel insanlarla hayat kolaylaşıyor. Yükümüz hafifliyor. Oğlumuzu bağışıyla mutlu eden Yasemin Aydoğan ile bu hayra vesile olan Nadide Dülger’e sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

----


MUHAMMET’TEN TEŞEKKÜR
Muhammet Seçkin de kendisine akülü sandalye hediye eden Yasemin Aydoğan’a teşekkür ederek; “Büyük bir hayalimi gerçekleştiren, üstelik bir de doğum günümü unutmayıp, beni evimde ziyaret ederek yaş günü sürprizi yapan Yasemin ablama ve Nadide ablama çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi