SONBAHAR- KIŞ SEZONU ÜRÜNLERİ TANITILACAK
Ece Begüm Yücetan ve Buse İskenderoğlu’nun da içinde bulunduğu 22 manken; Akif Örük koreografisi ile bu muhteşem defilede yer alacaklar. Ünlü markaların sonbahar - kış sezon ürünleri, 2019 yılının en trend parçaları ve benzersiz kombinler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

GÖRSEL ŞÖLEN
Festivalde ünlü markaların kış kreasyonlarının sunulacağı defilenin yanı sıra dans gösterileri, birbirinden renkli çocuk etkinlikleri, ücretsiz ikramlar, canlı müzik dinletileri ile müthiş bir görsel şölene dönüşecek olan festivale tüm Sakaryalılar davetli!

%70’E VARAN İNDİRİM FIRSATLARI
21 – 22 - 23 Aralık’ta sadece Agora Alışveriş Merkezi’nde geçerli olan çok özel indirim, kampanyalarla alışveriş keyfi ikiye katlanacak. Ünlü markaların çok özel indirimleri ile “Agora Alışveriş ve Moda Festivali” muhteşem etkinliklerin yanı sıra sonbahar-kış sezonu alışverişlerini de avantaja dönüştürecek. Merakla beklenen festivalde markaların %70’lere varan sezon indirimlerinin yanı sıra Agora Alışveriş Merkezi mağazalarına özel ekstra indirimler de sağlanacak. Ayakkabıdan kozmetiğe, beyaz eşyadan giyime, aksesuardan ev dekorasyonuna, çocuk giyimden ev tekstiline ve gurme restoranlara kadar birçok mağazada planlanan çok özel indirimler ve kampanyalar ziyaretçileri bekliyor!

Editör: Haber Merkezi