Büyükşehir Belediyesi Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde İzcilik Haftası kapsamında renkli bir etkinlik düzenlendi. Çocuk Kulüpleri ve Türkiye İzcilik Federasyonu Sakarya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü işbirliği ile düzenlenen etkinliğe çok sayıda Akyazılı minik katıldı.

LİDER İZCİLİK
İzcilik Haftası Kutlama programında Oymakbaşı Talha Karaca, Akyazılı miniklere ‘Lider İzciliğin’ tanıtımını yaparak tarihçesini ve kulüplerinde yaptıkları etkinliklerden bahsetti. Naci Taha Sungur ‘Lider Doğada Yaşam Süreci’ ile ilgili uygulamalı etkinlikler yaptı ve “ İzcilik Alkışları; Orada Bir Ayı Gördüm; Obam Nerde Oyunu” gibi izcilik oyunlarını oynattı.

DUYARLI BİREYLER
Akyazı SGM Sorumlusu Hatice Kübra Yazaroğlu, “Etkinliğimizde İzciliğin amacının aslında doğada ve sosyal çevrede sağlıklı, duyarlı, kendiyle ve çevresiyle barışık, sorumluluk sahibi ve prensipli bireyler yetişmeyi hedeflediğini miniklerimizle beraber öğrenmiş olduk. İzci liderleri çocuklarla son derece keyifli anlar yaşayarak hem eğitici hem de eğlendirici bir sunum gerçekleştirdiler. Etkinliğimize katılan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi