Beraberinde oda üyesi Ali Sağır ile birlikte yine Bakkallar Odası üyesi olan Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem’i, Güllük Mahallesindeki iş yerinde ziyaret eden Başkan Akdardağan, mahallelerin simgesi bakkal esnaflarının çalışmaları üzerine fikir alışverişi yaptı.

DEVLETE AÇILAN İLK KAPI
Ziyaretinde mahallelerinin esnaflarıyla güzel olduğuna vurgulayan Başkan Akdardağan, “Şehrimizin gelişmesi ve insanlara yardımı ile gönlünde yer edinen Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve odamız üyesi Erdal Erdem’i ziyaret ettik. Kendisinin özverili çalışmalarını her zaman takdir ettik. Mahallesi başta olmak üzere diğer mahalleler için önemli katkılar sağlayan başkanımıza başarılarının devamını diliyoruz. Sık sık bir araya gelerek, fikirlerinden faydalanıyor ve mesleki sorunlarımız için istişare yapıyoruz. Mahalle muhtarları devlete açılan ilk kapı olurken, bakkal esnaflarımız da mahallelerimizin olmazsa olmazı ve simgesidir. Şehrimizdeki tüm bakkallarımız da muhtarlar gibi sosyal görev yapmaktadır.

Mahallelerimiz esnaflarıyla güzel olmaya devam edecek.” Dedi.

BAKKALINA SAHİP ÇIK
Ziyaret için Oda Başkanı Akdardağan’a teşekkür eden Başkan Erdem, “Sakarya’nın en büyük ve etkin odasının mensubu olmaktan her zaman gurur duydum. Başkanımızın ve yönetiminin çalışmalarını ilgiyle takip ediyor, destek veriyorum. Mesleğimizin ve esnafımızın sorunlarının çözümünde katkıyı sunmaya devam edeceğim. Başkanımızın dediği gibi mahallelerimiz esnaflarıyla güzel. Sokaklarımızın ışığı olan bakkallarımız her zaman sorumluluğunun bilincindedir. Mahallesindeki ihtiyaç sahibini gözeten, çocuklarımız ve gençlerimizi koruyan, tıpkı muhtar gibi sokağındaki herkesi tanıyan-bilen, adres sorulan, veresiye alışverişin yapılabildiği bakkallarımız var olmaya devam edecek. Bu güzelliklerin sürmesi için tüm Sakaryalılar mahallesindeki esnafına sahip çıkmalıdır.” dedi.

Editör: Haber Merkezi