23 Şubat Cumartesi günü Sapanca SGM’de düzenlenecek olan ‘Madde Bağımlılığı ve İrade Eğitimi’ konulu seminere SGM Aile Danışmanı Semiha Özgür Sezer konuşmacı olarak katılacak. Seminerlerde ailelere ‘Madde Bağımlılığı’ eğitimi verilirken öğrencilere ise ‘İrade Eğitimi’ sunulacak.

HER AYIN SON HAFTASI
Aile ve Çocuk Seminerleri hakkında açıklamalarda bulunan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “Ailenin çocuğua doğru yaklaşımı gerek çocuğun doğru yetişmesinde, gerekse birçok toplumsal sorunun çözümünde önemli role sahiptir. Aile ve Çocuk seminerleri ile aileye ihtiyacı olan konularda doğru bilgileri sunmayı, bilinçli ebeveynleri topluma kazandırmayı amaçlamaktayız. Seminerlerimiz her ayın son haftası, farklı konularda, tüm ilçe SGM’lerde yapılmaktadır” dedi.

MADDE BAĞIMLILIĞI
Kıroğlu, “Şubat ayının seminer konusu günümüzün en önemli sorunlarından biri olan Madde Bağımlılığı. Sapanca SGM’de düzenlenecek seminerde ailelere ‘Madde Bağımlılığı’ eğitimi verilirken öğrencilere ise ‘İrade Eğitimi’ olarak sunulacak. 23 Şubat Çarşamba Günü öğrencilere saat 11.00’da ve ailelere 12.00’da gerçekleştirilecek olan eğitimimize tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz davetlidir” dedi.

Editör: Haber Merkezi