Luokk, büyük beden kadınlara özel tasarımlarda bulunan bir markadır. Moda dünyasında zamansızlık konseptiyle yer edinen parçaların üretimini gerçekleştiren marka, doğanın kalbinden gelen tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Birçok farklı modele sahip ürünlerle kadınlara hitap etmekte ve her ortamda kullanılabilecek kombinlerin tasarlanmasını olanaklı kılmaktadır.

Çok Özel Üst ve Alt Giyim Ürünleri

Alt ve üst giyim başta olmak üzere kadınların ihtiyaç duydukları kategorilerde çok özel tasarımlarda bulunan marka, 42-50 arası bedenler için üretimler gerçekleştiriyor. Etekler, bluzlar, kazak ve pantolonlar başta olmak üzere birçok kategoride onlarca ürün sizlere sunuluyor. Tarz sahibi bir kombin mi istiyorsunuz, o halde şanslınız; Luokk yanınızda!

Üst giyim kategorisinde yer alan ürünler; ceket, trençkot, gömlek, büyük beden tunik, bluz, hırka, sweatshirt, tişört ve atlettir. Her bir üründe Luokk tarzının ön plana çıktığı görülüyor. Her mevsim kendinizi çok özel hissetmenizi sağlayan bu ürünler, tarzınızı tamamlayacak tasarımlara sahip. Üst giyime ek olarak alt giyimde de birçok ürün sizleri bekliyor.

Jean, pantolon, etek, tayt ve eşofman altı; alt giyim kategorisinde sizlerle buluşan ürün gruplarıdır. İş hayatınızda ya da günlük hayatın farklı alanlarında ön plana çıkabilmek ve tarzınızla dikkatleri üzerinize çekebilmek için sizlere sunulan tasarımlardan herhangi birini seçebilirsiniz. Tarz sahibi bir görünüm, moda dünyasının kalbinden gelen tasarımlarla artık çok kolay!

Tasarımsal Zenginliğe Sahip Aksesuarlar

Aksesuarlar, Luokk tarzınızı yansıtan ürün grupları arasında çok özel bir yere sahip. Modaya ve günün ihtiyaçlarına uygun tasarımlarda bulunan marka, aksesuar başlığı altında yıkanabilir yüz maskesi ve bez çanta sunuyor. Yüz maskelerinde virüslerden efektif şekilde korumayı mümkün kılan bir tasarım olduğu dikkatleri çekiyor.

Bez çantalar ise uzun süreli kullanımı olanaklı hale getiren tasarıma sahip. Zemini üzerinde yer alan baskı, çantanın hareketli ve dinamik bir görünüm sergilemesini sağlıyor. Sizlere sunulan aksesuarlarla kombinlerinizi çok şık dokunuşlarla tamamlayabilirsiniz. www.luokk.co tarzınızı yansıtan yıkanabilir yüz maskesi ve bez çantalar, oldukça ilgi çeken tasarımlarıyla ön plana çıkıyor.

Çok özel fiyatlarla sizlerle buluşan ürünleri inceleyebilirsiniz. Modellerden arzu ettiklerinizi tercih ederek tarz yarışında “Ben de varım!” diyebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi