SAPADER'in online olarak düzenlediği "23 Nisan Küçük Eller" resim ve şiir yarışmasına, 100'ü aşkın çocuğun katıldığını ifade eden dernek başkanı Hatice Akman,
"Dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Salgınla mücadele ettiğimiz bu günlerde, dernek olarak çocukları motive etmek için resim ve şiir yarışması düzenleme kararı aldık. Katılım beklentimizin üzerinde oldu ve bu durum hem çocukları hemde bizleri çok mutlu etti." dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Sözlerine devam eden Akman, "Çocuk sevgisinin önemini Atatürk'ün, 'Çocuk sevgisi insan sevgisi için ihtiyaçtır' sözüyle vurgulamak istiyorum. Katılım sağlayan çocuklara, jüri başkanımız İsmail Bulut'a, jüri üyesi olan öğretmenlerimiz Can Büyükmehmetoğlu, Nurcan Bayraktar'a ve emeği geçen dernek üyelerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MADALYA KAZANANLAR

23 Nisan Küçük Eller Online Şiir Yarışmasında; Ahmet Taha Öztürk Altın Madalya, Azra Pepe Gümüş Madalya kazanırken Ege Emir Turhan Bronz Madalya kazandı. 23 Nisan Küçük Eller Online Resim Yarışmasında; Nazlı Özhan Altın Madalya, Eylül Çelikkıran Gümüş Madalya kazanırken Zeynep Sena Bronz Madalya sahibi oldu.

Editör: Haber Merkezi