Fonksiyonel olması ile ön plana çıkan köşe koltuk takımları diğer mobilyalarla mükemmel bir uyum yakalar ve dekorasyona da katkısı oldukça büyüktür. Seçeceğiniz berjer, puf ve sehpalar ile modern bir görünüm elde edeceğiniz köşe koltuk modelleri, her zevke hitap edecek şekilde tasarlanıyor. Özellikle oturma alanında geniş bir alan yaratmak isteyenlerin tercihi olan köşe takımı, şıklık ve uyumlulukları ile göz kamaştırıyor.

Aksesuarları ile evlerinden farklı bir hava estirmek isteyenler de bu koltuk takımları sayesinde oturma alanlarında harikalar yaratabilir. Modern ve lüks köşe takımları ile Evgör bir kez daha size karasız kalmayacağınız seçimler sunuyor. Çeşitli tarzları yakalayabileceğiniz köşe koltuk takımları, misafirlerinizi ağırlamaktan keyif duyacağınız ortamlar yaratmanıza fırsat sunar.

Yerleştirme sırasında zorluk yaşayabileceğiniz kısıtlı alanlar için oldukça pratik çözümler sunan köşe koltuklarının her ölçüye uygun olacak şekilde tasarlanması alan tasarrufunu maksimuma çıkarır. Evinizin en önemli alanlarından biri olan salonlar için iddialı seçimler yapabilirsiniz. Modern köşe takımı evinizin bütünlüğü bozmadan evinizde muhteşem uyumla huzurlu bir ortam yaratmanızı sağlar.

Salonunuzda yaratıcı dokunuşlar yapmak için kullanabileceğiniz köşe takımları, farklı alanlarda da kullanılabilir. Yatak odasında ve çocuk odasında kullanabileceğiniz köşe koltuklar, yerleştirdiğiniz alana kolaylıkla uyum sağlar. Oturma alanlarınızda eşsiz bir dokunuş yaratabileceğiniz köşe takımı ile kaliteli işçilik birleştiğinde ihtişamlı dokunuşlar yaratmak hiç zor olmayacak.

Her Mobilyaya Uyum Sağlayan Köşe Takımı

Oturma odalarınızda ve salonlarınızda yer alan farklı aksesuar ve mobilyalarınızı köşe koltuklar ile kolay bir şekilde kombin yapabilirsiniz. Köşe takımları az yer kaplaması avantajı sayesinde oturma alanlarınızda daha fazla aksesuar kullanma fırsatı sunar. Tarzınıza en uygun yan sehpa modelleri ile koltuğun boş kalan yan kısımlarını estetik bir şekilde doldurabilirsiniz. Mobilyanızın daha şık bir görünüm kazanması için ortadaki boş kısmı da bir puf ya da şık bir orta sehpa ile doldurabilirsiniz.

Yerleştireceğiniz sehpa ya da pufların hareket alanınızı kısıtlamayacak boyutlarda olmasına dikkat etmeniz gerekir. Kullanacağınız diğer mobilyaların desen ve renklerinin köşe takımına uyum sağlayacak şekilde seçilmesi de çok önemlidir. Özellikle şark köşesi oluşturmak isteyen kişiler oturma alanlarındaki diğer mobilyalarda da etnik dokulara yer verebilir.

Özgün Köşe Takımı Modelleri

Evinizde en çok vakit geçirdiğiniz alanlardan biri olan oturma odaları ve salonlarda köşe takımları tercih ederek alanınızı daha fonksiyonel kullanabilirsiniz. Köşe takımlarının az yer kaplaması ve farklı mobilyalar ile hızlı bir şekilde uyum sağlaması avantajları içinde ilk sıralarda yer alır. Ayrıca modern ve özgün tasarımları ile köşe takımları dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Chester köşe takımı modeli ile diğer oturma gruplarında bulamayacağınız dekorasyon fırsatları yaratabilirsiniz. Hem avangarde hem modern tarzdan hoşlananlar için oldukça ideal bir seçimdir.

Geleneksel ya da Lüks Tarzda Köşe Takımları

Yaşam alanlarınızda görmek istediğiniz köşe takımınızı kendi zevkinize uygun bir tarzda seçebilirsiniz. Geleneksel bir tarzdan hoşlanıyorsanız Evgör şark köşe koltukları tam size göre! Oturma odanızda daha ışıltılı bir hava yaratmak istiyorsanız lüks mobilya seçeneklerinizi lüks köşe takımı ile birleştirebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi